Alperen Duymaz ve Ayça Ayşin Turan'ın Zemheri dizisine iki yeni isim katıldı!

Hakan Taşkıran ve Eylül Kandemir Zemheri dizisinin kadrosuna dahil oluyor.

Taha Güven
30 Eylül 2019 - 13:47
Yeni Bölüm

Ay Yapım tarafından çekilen dizinin yönetmen koltuğunda Hilal Saral'ın oturacağı, yakışıklı ve başarılı oyunca Alperen Duymaz ve güzel oyuncu Ayça Ayşin Turan'ın rol alacağı; Zerrin Tekindor ve Engin Öztürk'ün de kadroda adının geçtiği "Zemheri" dizisinin kadrosuna iki yeni isim dahil oldu. 

19-09/30/ayca-aysin-turan-ve-alperen-duymaz-1569844226.jpg

Bu iki isim: Gülperi dizisinde rol olan Hakan Taşkıran ve Eylül Kandemir oldu. Henüz oyuncuların hangi karakterleri canlandıracağı bilinmiyor ancak hikayede önemli bir yerde duracakları konuşuluyor. Haklarında çok fazla bilgi bulunmayan bu iki oyuncuyu da yeni sezonun ortalarında başlayacak olan dizide bol bol izleme fırsatımız olacak. 

19-09/30/zemheri.jpg

Cast çalışmaları devam eden dizinin titizlikle devam eden seçmelerinin ardından da ekip sete girecek ve hazırlıklar hızlanacak.. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin