Seksenler yeni sezondan ilk bölüm fragmanı yayınlandı!

TRT1'in nostaljik dizisi Seksenler geri dönüyor.

Merve Mutlu
30 Eylül 2019 - 13:26
Yeni Bölüm

TRT 1 ekranlarında yıllar sürek ekran macerasını sonlandırarak sevenlerini üzen Seksenler dizisi, yıllar sonra gelen diziye devam kararı ile heyecan yarattı. 228. bölümde final yapan dizi, 7. sezonunda da aynı ekiple yola devam edecek. 

19-09/30/seksenler-dizisi.jpg

Fehmi'den Ahmet'e, Dümbüllü Niyazi'den Ergun Plak'a, 46'lık Basri'den Sağcı Alper'e, Pastacı Sami'den Berber Recep'e, Kahveci Mesut'tan Fato Ana'ya daha nice unutulmaz karakterin yer aldığı Seksenler dizisi, Ergun Plak karakterini canlandıran Serhat Kılıç hariç tam kadro ekranlardaki yerini almaya hazırlanıyor. 

Ekranların nostalji rüzgarları estiren ve 80'li yılları gören görmeyen herkesin içinde bir sıcaklık yaratan dizinin, 7. sezonunu başlatacak olan 229. bölümünden ilk fragman yayınlandı. 

19-09/30/ok-yakinda.png

MinT prodüksiyon imzası ile hazırlanan ve TRT ekranlarında izleyici ile buluşmak üzere gün sayan dizinin ilk tanıtımında: tüm karakterler, üzerinde "Çok Yakında!" yazılı bir örtünün asılı olduğu inşaatın ne inşaatı olduğunu merak ediyor ve bu sır tüm mahalleyi ele geçiriyor. 

Seksenler 7. sezon 1. bölüm (229) fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin