Alperen Duymaz'ın Çarpışma dizisine Zafer Ergül de katıldı!

Show tv ekranlarının sevilen dizisi Çarpışma'nın kadrosuna yeni bir oyuncu katıldı. Detaylar haberimizde..

Merve Mutlu
27 Mart 2019 - 10:24
Yeni Bölüm

Başrollerinde Alperen Duymaz, Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Melisa Aslı Pamuk ve Onur Saylak'ın yer aldığı, Show tv'nin sevilen dizisi Çarpışma'nın kadrosuna yeni bir oyuncu dahil oluyor. 

19-03/27/arpisma.png

Cansız ile Adalı'nın dip dibe olduğu, Cansız'ın onunla oynadığı ama Adalı'nın kim olduğunu bilmediği Cansız ile yakın olduğu heyecan dolu Çarpışma'nın yeni bölümünde, hapse düşen Kerem'in (Alperen Duymaz) koğuş arkadaşı olarak seyirci karşısına çıkacak yeni oyuncu Zafer Ergül oldu. 

19-03/27/zafer-er.png

Ay Yapım imzası ile Ali Aydın'ın yazdığı, Uluç Bayraktar'ın yönetmen koltuğuna oturduğu Çarpışma'nın kadrosuna son bölümlerde Şebnem Dönmez ve Ali Sürmeli katılmıştı. Şimdi de Kerem'in koğuş arkadaşı Metin karakteri ile tiyatrocu Zafer Ergül sevilen dizinin kadrosuna dahil oldu. 

Zafer Ergül kimdir?

19-03/27/ergul.png

30 Ağustos 1974 Mesudiye doğumlu olan Zafer Ergül,  1992 yılında Tütünçiftlik Endüstri Meslek Lisesi'nden, 1998 yılında da Konya Selçuk Üniversitesi Dilek Sabancı Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Aslen tiyatro sanatçısıdır ve tiyatroya devam etmektedir. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin