Yüzleşme'nin yönetmeni Ömer Faruk Sorak ve oyuncularından duygusal veda!

Kanal D'nin yeni başlayan Yüzleşme dizisi geçtiğimiz akşam final yaptı.

Merve Mutlu
27 Mart 2019 - 10:37
Yeni Bölüm

Başrollerinde Hande Doğandemir ve Engin Öztürk'ün yer aldığı, Yeşim Ceren Bozoğlu, Uğur Yücel, Yiğit Kirazcı gibi başarılı isimlerin de kadrosunda yer aldığı, Kanal D ekranlarının yeni dizi Yüzleşme, reyting listelerinde mağlup olarak geçtiğimiz akşam erken final ile ekranlara veda etti.

19-03/27/yzlesme.jpg

Güçlü kadrosu ve intikam ile aşk arasında kurulmuş sürükleyici hikayesine rağmen yalnızca 4 bölüm ile ekranlarda olan Yüzleşme dizisinin yönetmeni Ömer Faruk Sorak, dizinin bitişi ile duygusal bir veda mesajı yayınladı. 

19-03/27/mer-faruk-sorak.png

"Bu bir bitiş değil, başlangıç... Bütün oyuncu ve ekip arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler..Hepinizle ayrı ayrı gurur duyuyorum... Sağolun, varolun... " sözleri ile paylaştığı bölüm sahnesine oyuncuları etiketleyerek paylaşması takipçileri duygulandırdı.

Yüzleşme'nin Zümrüt'ü Yeşim Ceren Bozoğlu da dizinin final bölümünün en çarpıcı sahnelerinden birini kişisel hesabından paylaşarak, "Rüya gibi bir sette çok özel bir hikaye anlattık..Gerçekten bizlere dünya standartlarında çalışma koşulları sağlayan yapımcımız @bulentturgut a, tüm @tcompanyfilm çalışanlarına, hocalarım @omerfaruksorak ve @burakarliel e, senaryo ekibimize, bütün oyuncu arkadaşlarım ve ustalarıma ve canım kardeşlerim set çalışanlarına sonsuz teşekkür ediyorum...Sizinle paylaştığım her an, her duygu çok özel ve kıymetliydi.Dualarım ve en güzel dileklerim sizinle olsun...Bir başka macerada yeniden karşılaşmak üzere, elim kalbimin üstünde.." notunu ekledi. 

19-03/27/yesim-ceren.png

Yüzleşme dizisinde Gonca'nın acılı annesini canlandıran Zeynep Eronat da, "Bu projede olmam için davet geldiğinde çok heyecanlanmıştım..Çünkü hikayesi okuduğum en çarpıcı hikayelerden biriydi...İçinde olmaktan büyük gurur ve mutluluk duyduğum bu projede emeği geçen sevgili ekibimize,değerli yapımcımız Bülent Turgut a,bize gönlünü açan güzel Alanyamıza ve Alanya lılara ve siz sevgili izleyicilerimize sonsuz sevgi ve teşekkürler..." notunu paylaştı. 

19-03/27/zeynep-eronat.png

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin