Alperen Duymaz'ın yeni dizisi Zemheri'ye Müfit Kayacan katıldı!

Başarılı oyuncular Zemheri dizisinin kadrosunda buluşuyor.

Merve Mutlu
27 Kasım 2019 - 11:09
Yeni Bölüm

Alperen Duymaz, Caner Cindoruk, Ayça Ayşin Turan gibi birbirinden başarılı isimleri kadrosunda bir araya getiren Zemheri dizisinin hazırlıkları devam ediyor. 

19-11/27/zemheri.png

Zerrin Tekindor ve Engin Öztürk'ün de kadroda adının geçtiği Zemheri dizisinin çekimleri, 1 Kasım'da İstanbul'da başladı. Hilal Saral’ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizi de Firuze adında bir genç kızın hayat hikayesi ekranlara taşınırken kadrodaki isimlerden biri daha belli oldu. 

Müfit Kayacan da Zemheri dizisinde!

19-11/27/mufit-kayacan.jpg

2020 yılında Show TV ekranlarında izleyici ile buluşması planlanan dizinin kadrosu büyüdü. Son olarak şu sıralar devam etmekte olan diğer bir Show dizisi olan Aşk Ağlatır'ın kadrosunda gördüğümüz ve daha önce Bartu Ben ve Yüzleşme gibi dizilerde rol alan başarılı oyuncu Müfit Kayacan, Zemheri dizisinin kadrosuna dahil oldu. Resurrection adında dizinin Türkiye uyarlaması olacak olan dizinin hazırlıkları devam ediyor.  

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin