Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç sevgili mi?

Ekranların sevilen iki ismi arasında aşk dedikoduları çıktı.

Merve Mutlu
27 Kasım 2019 - 11:42
Magazin

En son Erkenci Kuş dizisinde Sanem karakterine hayat veren ve rol arkadaşı Can Yaman ile hakkında aşk dedikoduları çıkan Demet Özdemir hakkında yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Şimdilerde Doğduğun Ev Kaderindir adlı dizi projesinin hazırlığında olan Özdemir'in, Yağmur Tanrısevsin ile henüz ayrılan şarkıcı ve oyuncu Oğuzhan Koç ile beraber olduğu konuşuluyor. 

19-11/27/zdemr-demet.png

5 yıllık sevgilisi Yağmur Tanrısevsin'le geçtiğimiz ay yollarını ayıran Oğuzhan Koç,tv100'ün haberine göre Demet Özdemir ile Emirgan’da bir mekanda samimi şekilde eğlenirken görüldü. stil danışmanı Rutkay Öziş'in de eşlik ettiği ikili,  çıkışta beraber görüntülendi ve ikili ayrı araçlarla mekandan ayrıldı. yolda taksiden inip Oğuzhan Koç’un aracına binen Özdemir birlikte Beykoz’daki Acarkent Sitesi’ne giriş yaptı.

19-11/27/demet-ozdemir.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin