Zemheri dizisi uyarlama mı? Alperen Duymaz'ın yeni dizisinin konusu..

Show TV'nin yeni projesi Zemheri hakkında her şey bu haberde...

Merve Mutlu
27 Kasım 2019 - 12:44
Yeni Bölüm

Kadrosunda: Alperen Duymaz, Caner Cindoruk, Ayça Ayşin Turan, Zerrin Tekindor, Hazal Filiz Küçükköse, Eylül Kandemir, Hakan Taşkıran ve Müfit Kayacan'ın yer alacağı Engin Öztürk'ün de adının geçtiği Zemheri dizisinin konusu merak uyandırıyor. Dizinin konusu ne?, Uyarlama mı? gibi soruları sizler için derledik.

19-11/27/zemheri-1574848139.png

Zemheri dizisinin konusu ne?

19-11/27/ay-yapim.jpg

Merakla beklenen dizi Zemheri Resurrection adında dizinin Türkiye uyarlaması olarak ekranlarda olacak. Kore uyarlaması olan dizinin konusu ise: intikam olacak. Yakınmarkaj.com'un haberine göre dizinin orijinalinde: İkiz kardeşinden ayrı bırakılıp evlatlık verilen karakter, üvey kardeşine aşık oluyor. İkizi olduğunu öğrendikten sonra peşine düşen karakter, kardeşini bulduğunda ise bir cinayete kurban veriyor. Polis kılığına giren bu karakter kardeşinin intikamını almak için mücadele veriyor. 

Zemheri ne zaman başlayacak?

Çekimlerine 1 Kasım'da başlanan dizinin 2020 yılının başlarında izleyici karşısına çıkacağı konuşuluyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin