Prison Break 6. sezondan haber var mı? Son duyumlar!

Ülkemizde Büyük Kaçış ismiyle yayınlanan Prison Break dizisinin 6. sezonu olacak mı sorusunun cevabı hala netleşmiş değil! Prison Break olası 6. sezon ile ilgili son bilgiler...

2009 yılında dördüncü sezonunun yayınlanmasının ardından final yapan ve seneler sonra "Prison Break: Sequel" isimli mini bir sezonla ekranlara geri dönerek sürpriz yapan "Prison Break"ten yeni bir sürpriz sezon daha gelir mi?

PRISON BREAK CEPHESİNDE NELER YAŞANIYOR?

Paul Scheuring'in yaratıcısı olduğu yapımın son sezonunda geri dönen isimlerle birlikte Wentworth Miller (Michael Scofield), Dominic Purcell (Lincoln Burrows), Sarah Wayne Callies (Sara Tancredi), Mark Feuerstein (Jacob Ness), Amaury Nolasco (Sucre), Robert Knepper (T-Bag), Rockmond Dunbar (C-Note), Paul Adelstein (Paul Kellerman), Augustus Prew (Whip), Rick Yune (Ja) ve Inbar Lavi'yi (Sheba) ana oyuncu kadrosunda izlemiştik.

19-11/27/prison-break-sezon-5.jpg

04 Nisan-30 Mayıs 2017 tarihleri arasında yayınlanan dokuz bölümlük mini sezonun final bölümünde izleyiciler Sara ve Mike'ı koruyabilmek için Michael ve Lincoln'un tehlikeli tehditlerle mücadelesine; Poseidon'un Michael ve ekibine karşı yürüttüğü akıl oyunlarını sürdürmesine tanıklık etmişti. Sonuç olarak; dizinin vedası Michael Scofield'in dokunulmazlık kazanması ve ailesiyle tekrar bir araya gelmesine bağlı olarak mutlu son ile gerçekleşmişti.

AKILLARDAKİ SORU: PRISON BREAK GERİ DÖNECEK Mİ?

Peki, Prison Break'in yeniden ekranlara dönme ihtimali var mı?

2018 yılının başlarında Fox ve yaratıcıların yeni bir hikaye için senaryo üzerinde çalıştıklarını açıklamasının ardından dizi hayranları arasında altıncı sezonun gerçekleşeceğine dair beklentiler iyice yükselmişti. Hatta ilerleyen haftalarda yaratıcı isim Scheuring, Twitter hesabından altıncı sezonun ilk bölümünün senaryosunu tamamladığını duyurmuştu.

Bununla birlikte ilerleyen aylarda Fox CEO'su Dana Walden önceki açıklamalarla çelişir bir açıklama yapıp olası bir yeni sezonun geliştirme aşamalarının henüz çok erken safhada olduğunu dile getirmişti.

PRISON BREAK 6. SEZONDAN YENİ BİR HABER VAR MI?

2018 yılının geçmesi ve içinde bulunduğumuz 2019'un da sonlarına yaklaşmışken uzun süredir Prison Break ile ilgili bir gelişme yaşanmış değil.

19-11/27/wentworth-miller.jpg

Paul Scheuring, Prison Break'in olası 6. sezonunu hazırlamanın en zor kısmının hayranlara tatmin edici bir hikaye sunabilmek olduğunu belirtiyor.

Sonuç olarak; Prison Break 6. sezon projesinin tamamen rafa kalktığını söyleyemeyiz. Yaratıcı ekip hala tatmin edici bir senaryo oluşturabilmeye çalışıyor. Yayıncı kanal Fox için ise yeni bir sezon şimdilik öncelik değil gibi görünüyor. İlerleyen süreç özellikle 2020 yılı neler gösterir hep birlikte göreceğiz...

"Prison Break" (Fox) 5. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin