Savaşçı dizisinin Funda Turaç'ı Müjde Uzman diziden ayrılıyor!

Fox ekranlarının sevilen dizisinin kadrosunda bu kez ayrılık var!

Merve Mutlu
27 Kasım 2019 - 14:53
Yeni Bölüm

Kadrosunda Berk Oktay, Murat Serezli, Sarp Levendoğlu, Zerrin Sümer, Serkan Kuru, Ogeday Girişken, Bahadır Buyruk, Gökçen Gökçebağ ve Seçil Buket Akıncı gibi isimleri bir araya getiren Savaşçı dizisinin ekibinden şaşırtan bir ayrılık yaşanacak. 

19-11/27/savasci-dizisi.jpg

Limon Film’in yapımcılığında, yönetmen koltuğunda Osman Taşcı ve Şafak Bal’ın oturduğu ve senaryosunu ise Süleyman Çobanoğlu’nun kalema aldığı dizide, Funda Turaç karakterini canlandıran Müjde Uzman dizinin kadrosundan ayrılıyor. 

19-11/27/mujde-uzman.png

Senaryo gereği diziden çıkan isim, tayini gelerek Özel Kuvvetler'den çıkacak ve Kara Kuvvetlerinde helikopter pilotu olarak görev alacak. Bu veda ile Kaan ve Funda için de sona gelinmiş olacak. diziseti.tv'nin haberine göre oyuncu, 1 aralık 2019 pazar akşamı ekranlara gelecek 85. bölümünde ayrılacak ve karakterine veda edecek.. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin