Selim Bayraktar Aşk Ağlatır dizisine katıldı!

Show TV'nin sevilen dizisi Aşk Ağlatır'ın kadrosuna yeni bir isim daha katıldı.

Merve Mutlu
27 Kasım 2019 - 15:01
Yeni Bölüm

Başrollerinde Hafsanur Sancaktutan ile Deniz Can Aktaş'ın rol aldığı ve kısa sürede Show TV'nin sevilen dizileri arasına girmeyi başaran Aşk Ağlatır dizisi, hiç hız kesmeden yoluna devam ediyor. En son geçtiğimiz pazar akşamı 12. bölümü yayınlanan dizinin 13. yeni bölümünde yeni bir oyuncu daha kadrodaki yerini alacak. 

19-11/27/nalan-ve-yusuf.png

Dizinin son bölümünde Yusuf'un Nalan'dan çocuğu olacağını öğrenen Ada Yusuf'tan uzaklaşmış bunu fırsat bilen Rüzgar da ona yaklaşmıştı. Nikah masasına oturmak zorunda kalan Yusuf ise aklı ve kalbi Ada'da kalsa da evlenmek zorundaydı. Dizinin yeni bölümünde ise nikah masasında oturan Yusuf, son dakikada gelen biri sayesinde evlenmekten kurtulacak. Çocuğun kendisinden değil Mete'den olduğunu öğrenen Yusuf Nalan'ı bırakarak Ada'ya gidecek..

19-11/27/hunkar-balaban-1574858054.png

Yusuf'un gerçekleri öğrenmesini sağlayan kişi çalıtığı yerin sahibi olan Hünkar Balaban olacak. Hünkar Balaban karakterini canlandıracak oyuncu ise daha önce başarılı işlere imza atan ve sevilen oyuncu Selim Bayraktar oldu. Bayraktar, dizinin 13. bölümünden itibaren çok kritik bir karakter ile dizideki yerini koruyacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin