Fox kanalından yeni bir aile komedisi geliyor: Tough Love

Fox, Tough Love isimli aile komedisinin geliştirme çalışmalarına başladı. Tough Love konusu...

Amerikan ulusal kanallarından Fox önümüzdeki yayın sezonlarında izleyiciyle buluşturmak üzere yeni dizi projeleri üzerinde çalışmaya devam ediyor.

FOX'TAN YENİ DİZİ PROJESİ: TOUGH LOVE

Kanal, son olarak yazar Lacey Friedman (9JKL, The Goldbergs), Jamie Tarses ve Sony Pictures Television'ın arkasında olduğu tek kamera yöntemiyle çekilecek bir aile komedisini gündemine aldı.

Friedman'ın senaryosunu kaleme aldığı "Tough Love" dizisiyle ilgili ilk bilgiler şu şekilde:

19-11/27/tuogh-love-foto.png

"TOUGH LOVE" KONUSU

Genel hatlarıyla Friedman'ın gerçek yaşam deneyimlerinden esinlenerek senaryosu oluşturulan Tough Love'ın hikayesi; hayattan pek bir beklentisi olmayan, benmerkezci 21 yaşındaki kahramanımıza odaklanıyor. Karakter, annelerinin ölümünün ardından dedesi ve kardeşleri için isteksizce olsa da ailenin koruyucusu konumuna geçer ve olaylar gelişir.

Sony Pictures TV ve Fox Entertainment ortak yapımcılığındaki projenin yürütücü yapımcılığını Friedman ve Tarses ikilisi üstleniyor.

19-11/27/lacey-friedman.jpg

Son dönemde CBS komedisi 9JKL'de ortak yapımcı ve The Goldbergs'te yazarlık yapan Friedman'ın yazarlık yaptığı diğer diziler arasında Party Girl, Your Family or Mine ve Men At Work bulunuyor.

Televizyon dünyasının üretken isimlerinden Tarses ise şu sıralar dijital yayın platformu Amazon'un gençlik dizisi The Wilds'te yürütücü yapımcı olarak görev yapıyor.

Tough Love'ın senaryo geliştirme çalışmalarına devam ediliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin