Prison Break 5. sezon başlangıç tarihi belli oldu!

Birçok yabancı dizi takipçisinin ilk göz ağrılarından Prison Break'in (Büyük Kaçış) seneler sonra dönüşünün tarihi sonunda netleşti!

Volkan Küçükel
12 Ocak 2017 - 00:15
Gündem

Birçok yabancı dizi takipçisinin ilk göz ağrılarından Prison Break'in (Büyük Kaçış) seneler sonra dönüşünün tarihi sonunda netleşti!

FOX'UN BAHAR TAKVİMİ

Ulusal kanallardan Fox, Televizyon Eleştirmenleri kış basın turu kapsamındaki etkinliklerinde 2017 ilkbahar dönemindeki dizilerinin başlangıç ve dönüş tarihlerini de duyurdu.

Merakla beklenen Prison Break'in yeni sezon ve Adam Pally-Leighton Meester ikilisinin rol aldığı zaman yolculuğu temalı komedi dizisi Making History'nin başlangıç tarihi de bu takvimle birlikte kesinlik kazanmış oldu.

Duyurulan takvimde bunun dışında Empire, Brooklyn Nine-Nine, Gotham, Lucifer ve The Last Man on Earth gibi dizilerin kış arasından dönüş tarihlerini de öğreniyoruz.

Fox'un 2017 bahar takvimi şöyle:

05 Mart Pazar
Making History (Yeni dizi-Prömiyer)
The Last Man on Earth (3. sezonun ikinci yarısı)

22 Mart Çarşamba
Empire (3. sezonun ikinci yarısı)

17-01/11/prison-break.jpg

04 Nisan Salı
Prison Break (Sezon prömiyeri)

11 Nisan Salı
Brooklyn Nine-Nine (4. sezonun ikinci yarısı)

GOTHAM VE LUCIFER İÇİN BİR ARA DAHA

16 Ocak Pazartesi akşamı ekranlara geri dönecek Gotham ve Lucifer ikilisi üç haftalık yayınlarının ardından tekrar araya girecekler. Bu aranın ardından Gotham 24 Nisan ve Lucifer ise 01 Mayıs tarihinde sezonun kalan bölümlerini tamamlamak için ekranlara geri dönecekler.

'Prison Break' 5. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin