Empire 4. sezon onayını aldı!

Ulusal kanallar içinde son dönemin en yüksek reyting oranlarına ulaşan dizilerinden Empire, beklendiği üzere yayıncı kanal Fox'tan 4. resmi sezon onayını aldı.

Empire takipçilerine güzel haber!

18 BÖLÜMLÜK 4. SEZON MÜJDESİ!

Ulusal kanallar içinde son dönemin en yüksek reyting oranlarına ulaşan dizilerin başında gelen Empire, beklendiği üzere yayıncı kanal Fox'tan 4. resmi sezon onayını aldı.

Duyuru, devam etmekte olan Televizyon Eleştirmenleri Birliği kış basın turu esnasında Fox Televizyon Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Gary Newman tarafından gerçekleştirildi. Kanal yöneticilerinden David Madden ise yeni sezonun 18 bölümden oluşacağını söyledi.

TAKVİM: 2017 SONBAHAR DÖNEMİ

Kanalın devam eden dizileri içinde 18-49 yetişkin yaş aralığında en çok izlenen dizisi konumunda bulunan Empire'ın dördüncü sezonu, 2017-18 televizyon sezonunun sonbahar döneminde prömiyerini gerçekleştirecek.

17-01/11/empire-facebook.png

REYTİNGLER DOLUDİZGİN!

Üçüncü sezonunun dokuz bölümünü geride bırakan dizi, 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 3.19 reyting oranı ve 8.665 milyon izleyici gibi oldukça iyi bir ortalama ile sezonu sürdürüyor.

Üç sezon boyunca Emmy, Grammy ve Altın Küre Ödülleri gibi çeşitli organizasyonlarda çok sayıda adaylık kazanan Empire, Taraji P. Henson'a Altın Küre Ödülleri'nde drama türündeki diziler kategorisinde en iyi kadın oyuncu ödlünü de getirmişti.

ÜNLÜLER GEÇİDİ!

Taraji P. Henson, Terrence Howard, Jussie Smollett, Bryshere "Yazz" Gray, Trai Byers, Grace Byers, Gabourey Sidibe, Ta'Rhonda Jones, Serayah, Bre-Z, Xzibit ve Morocco Omari gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran dizi ekran macerası boyunca Mariah Carey, Taye Diggs, Phylicia Rashad, Chris Rock, Alicia Keys, Marisa Tomei, Naomi Campbell, Ludacris, Adam Rodriguez, Rosie O'Donnell ve Andre Royo gibi tanıdık birçok yüzü ağırladı.

17-01/11/empire.jpg

Lee Daniels ve Danny Strong ikilisinin yaratıcısı; Ilene Chaiken'in showrunner'ı olduğu dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda Daniels, Strong, Chaiken, Brian Grazer, Francie Calfo ve Sanaa Hamri bulunuyor.

3. SEZONUN İKİNCİ YARISI İÇİN GERİ SAYIM

Sezon ortası arasında olan Empire, 22 Mart Çarşamba akşamı sezonun geri kalan bölümleri için Fox ekranlarına geri dönecek.

'Empire' 3. sezon 10. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin