Umuda Kelepçe Vurulmaz 11. bölümde Onur ölecek mi?

Her bölüm ayrı bir heyecana ev sahipliği yapan Umuda Kelepçe Vurulmaz dizisinin yarın akşam yayınlanacak 11. bölümde vicdan azabı çeken Onur'un başına dayanan silah ateşleniyor. Onur'un ölüp ölmeyeceği merak konusu...

Sibel Karagöl
11 Ocak 2017 - 22:43
Yeni Bölüm

FOX ekranlarında yayınlanan dizinin başrollerini Mert Yazıcıoğlu, Melisa Şenolsun ve Begüm Birgören paylaşmaktadır.

Umuda Kelepçe Vurulmaz dizisi heyecan dolu bir bölümü geride bıraktı. Dizinin yayınlanan fragmanında vicdan azabı çeken Onur'un başına dayanan silah ateşlenir. Onur'un ölüp olmediğini yarın yayınlancak yeni bölümde öğreneceğiz.  

Onur dışında Fırat'ın da başı beladadır. Yeni bölümünde Fırat’ın kaçma girişimi başarısızlıkla sonuçlanmıştır. Arkadaşları, İnci hoca herkes yaşananları öğrenmiştir. Fırat, şimdi arkadaşlarının gözünde onları yarı yolda bırakan, umutlarını elinden alan biridir. Fırat arkadaşlarına nedenlerini anlatmak için uğraşacak.

Oğlunun her yaptığının üzerini örten ve Fırat'a defalarca ikinci şans vermeye çalışan Perihan Fırat’ın verdiği karar ile hayal kırıklığına uğrar. Bunun yanı sıra Güler ise her şeyden habersiz oğlunun ulaşmaya çalıştığı görüntüleri ele geçirir. Bütün sırlar bu CD’nin içindedir ve evlatlarının başına gelenlerin sorumlusunun Onur olduğunu öğrenir. Güler için de Onur’un yaptıkları son damladır. Acılı anne son çaresidir olarak Onur’u öldürmeye karar verir.

17-01/11/umudakelepcevurulmaz1.jpg

Ekranların ilgiyle takip edilen dram dizisi, Umuda Kelepçe Vurulmaz 12 Ocak Perşembe akşamı saat 20:00’da 11. bölümüyle FOX ekranlarında yayınlanacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin