Vatanım Sensin 11. bölüm fragmanında zor seçim; vatan mı evlat mı?

Vatanım Sensin 11. Bölüm'ünde Cevdet vermesi gereken zor bir karar ile yüzleşecek. Kendi işlediği suç yüzünden, kızı Hilal'i ölüme mahkum edecek mi?

Sibel Karagöl
11 Ocak 2017 - 19:00
Yeni Bölüm

Çarpıcı sahneleriyle izleyicilerin ilgisini dorukta tutan Vatanım Sensin dizisinin gelecek bölümü merakla bekleniyor. Ekranların sevilen tarih-kurgu türünde dizi, yarın akşam Kanal D ekranlarında saat 20:00'da yayınlanacak!

17-01/11/hhhh.jpg

Halide Edip, kendisine gelen mektupla İzmir’e göreve gidiyor. İzmir'de herkesi hayran bırakan meşhur konuşmasını yapıyor. Bu sırada Mustafa Kemal Paşa'nın yolladığı haber İzmir'e gelir. Osmanlı İmparatorluğu'nun son döneminde ezilen halkın baş kaldırışıyla birlikte Milli Ordu kurulmaya başlanmıştır.

Vatanı Mı, Evladı Mı?

Cevdet inanılmaz zor bir karar vermenin eşiğindedir. Vatanı mı, kızı mı ?

17-01/11/hilal.Jpeg

Cevdet ve Azize, kızları Hilal'in Yunan Cephaneliğini patlatmak suçundan tutklandığı ve idam cezasına çarptırılacağını öğrendiklerinde yıkılırlar.

Vatanı ve kızı arasında kalan Cevdet, kendi işlediği suç yüzünden kızı Hilal'in idam edilmesine göz yumacak mı? Azize ise ailesini korumadığı için Cevdet'i suçlamaktadır. Ayrıca geçtiğimiz bölümde hastasına yardım etmek için gittiği gemide silahların yerini öğrenen Azize, Ölmez Hasan ile bir konuşma yapmıştı. Bu konuşma sırasında Cevdet hakkında duyduğu sözler kafasını allak bullak etmektedir.

17-01/11/aziza.jpg

Halit Ergenç ve Bergüzal Korel’in başrollerinde oynadığı, Kanal D ekranlarında yayınlanan Vatanım Sensin dizisi 11. bölüm ile  yarın akşam saat 20.00'de ekrana gelecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin