Cesur ve Güzel 9. bölüm fragmanında nefesler tutuldu

Yarın akşam Kanal D ekranlarında saat 20:00'da yayınlanacak olan Cesur ve Güzel 9. bölüm tüm fragmanları yayınlandı. Her fragmanın başka bir heyecana ev sahipliği yapmasıyla, dizinin takipçileri yarını iple çekiyor.

Sibel Karagöl
11 Ocak 2017 - 18:23
Yeni Bölüm

Star TV’nin yeni fenomeni Cesur ve Güzel’in yarın akşam yayınlanacak olan yeni bölümünde gerçekler ortaya çıkıyor. Her bölümde heyecanı arttıran dizinin 9. bölümü izleyicilerin nefeslerini kesecek.

Yılbaşı nedeniyle geçtiğimiz hafta yayınlanmayan Cesur ve Güzel dizisinin yarın yayınlanacak 9. bölümü için dört fragman ekrana geldi. Her fragman izleyicilerde ayrı soru işaretleri bıraktı. 

17-01/11/hapis.jpg

Cesur ve Güzel 8. Bölüm Özeti

Dizinin yayınlanan son bölümünde Cahide ve Bülent tarafından,  tuzak kurulan Cesur, vurularak hastaneye kaldırıyor.  Bu sırada Cesur'u araştıran Sühan, Cesur'un yalan söylediğini anlar. Tüm sırların ortaya çıktığı heyecan yüklü bölümde Tahsin Korludağ ise boş durmamaktadır. Karahasanoğlu ailesinin bir veliahtı öğrenen Korludağ, aradıpı düşmanın burnunun dibinde olduğunu öğrenir. Tahsin nüfuzunu kullanarak, gerçek kimliği ortaya çıkan Cesur'un hapse attırılır. Gelecek bölümde ise Cesur'un intikam yeminini gerçekleştirmek için nasıl bir yol izleyeceği merak konusu...

Gelecek Bölümde Neler Olacak

Cesur ve Güzel'in ilk fragmanında, kocasını sözde doğum koçunu uygunsuz bir halde yakalayan Cahide, aynı zamanda Korhan'ın intihar etme girişimiyle şok geçirir.

Cesur ve Sühan'ın arasında gelişen duygusal anları iple çeken dizi takipçileri Cesur'un tüm cesaretiyle Sühan'a aşık olduğunu haykırdığı sahneyi iple çekiyor. Fakat Sühan, Cesur’un bir Karahasanoğlu olmasına ve yalanlar ile hayatlarına girmesine dayanamıyor. Bu sırada Cahide'nin dünyası başını yıkılıyor. Birick kocası, Cahide'yi sözde doğum hocasıyla aldatıyor. Kendi kazdığı kuyuya düşen evin sinsi gelini ne yapacak?

Dzinin yayınlandığı günden beri beklenen sahne, Cesur Karahasanoğlu ile Tahsin Korludağ buluşması sonunda gerçekleşecek. "Bana 3 can borcun var" diyen Cesur'un sonraki hamlesi ne olacak?

Cesur ve Sühan Ölecek mi?

17-01/11/araba.jpg

Ve dizinin bu gün yayınlanan son fragmanında ise heyecan doruklara ulaşıyor. Tahsin Korludağ’ın Cesur’u öldürmek için yaptığı planda hesaplanmayan bir şey olur. Cesur’un arabasının frenlerini bozan Salih, Sühan’ın arabaya bineceğinden habersizdir! Cesur ve Sühan'ın bulunduğu araba takla atar...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin