Poyraz Karayel 75. bölümde!

Poyraz Karayel'in bu akşam yayımlanan son bölümünde, tüm sırlar ortaya çıktı! Eda varlığından haberi olmadığı kızının hikayesini öğrendi. Çınar'ın Haşmet olarak bildiği Poyraz Karayel düşmanlarıyla yüzleşti.

Sibel Karagöl
12 Ocak 2017 - 00:27
Yeni Bölüm

Poyraz Karayel'in merakla beklenen 75. bölümünde tüm sırların ortaya çıktı. Her saniye ayrı heyecana ev sahipliği yapan dizide heyecan doruktaydı. 

Son Bölümde Neler Oldu?

Eda varlığını bilmediği bebeğinin hikayesini öğrendi. Kerem'in kızını aldığını öğrenen Eda, kızının yerini öğrenmek için her şeyi yapmaya karar verir. Tam da bu sırada Nevra'nın avucunun içine düşer. Çünkü Nevra, Eda'nın kızının yerini biliyordur. Nevra, Mümtaz'ın ikili oynadığını öğrenir. Nevra, Eda'dan imkansız bir şey, Poyraz'ı baştan çıkarmasını ister.

Taş Kafa Tehlikede

Geçtiğimiz bölümlerde Zülfikar, karşısına çıkan herkesi öldüren ve Orhan Solmaz’ı arayan kadın ile karşılaşmıştı. Bu akşam yayınlanan bölümde ise Zülfikar, Taş Kafaya Orhan Solmaz'ı tanıyıp tanımadığı sorar. Taş Kafa'nın verdiği esprili cevaba ne yazık ki izleyiciler gülmedi. Çünkü Taş Kafa, Orhan Solmaz'dır.

17-01/12/poyraz-karayel-75-bolum-2-fragmaninda-poyraz-olumle-burun-buruna-gelir-8326136.Jpeg

Bu sırada Ayşegül'den şüphelenen Çınar, Hikmet olarak tanıdığı kişinin Poyraz Karayel olduğunu öğrenir. Çınar, Poyraz'ı öldürmeye karar vermişkeni son anda vazgeçer. Poyraz, oğlunun ve Ayşegül'ün canlarını tehlikeye atan Çınar ve Nevra'nın karşısına dikilir. Poyraz'ın çılgın ve deli hallerini özleyen izleyiciler bu sahneyi uzun zamandır bekliyordu.

Poyraz bu sırada sıradan insanların yaşadığı zorluk olan işsizlikle burun buruna gelmiştir. Meyhanede çalıpsöyleyerek ekmeğinin peşine düşen Poyraz'ın sesini özlemiş takipçilerine gün doğdu. Ayrıca Poyraz ve Sinan'ın eğlenceli hayali sizlerle.

Hayaller Popstar Hayatlar Meyhane

Poyraz Karayel'in 76. bölümünde neler olacağını öğrenmek için sitemizi takip edebilirsiniz.

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin