AlRawabi School for Girls 2. sezon gelecek mi? Netflix'ten haber var!

İntikam sürecek mi? Netflix'in Ürdün yapımı dizisi "AlRawabi School for Girls"ün geleceği belli oldu. Detaylar...

İntikam sürecek!

ALRAWABI SCHOOL FOR GIRLS DEVAM EDECEK!

Netflix'in Ürdün yapımı "AlRawabi School for Girls" dizisi resmi 2. sezon onayını aldı.

AlRawabi School for Girls, ilk gösterime girdiğinde limitli bir dizi olarak etiketlenmişti ancak dizinin göstermiş olduğu performans ve getirdiği izlenme oranları Netflix'in fikrini değiştirdi. Bunun sonucunda diziye yeni bir sezon onayı çıktı.

İlk sezon bölümleri 12 Ağustos 2021 Perşembe tarihinde yayınlanan yapımın ikinci sezonunun ne zaman izleyiciyle buluşacağı ilerleyen aylarda duyurulacak.

ALRAWABI SCHOOL FOR GIRLS NASIL BİR DİZİ?

Tima Shomali & Shirin Kamal ortak yaratıcılığında hazırlanan dizinin hikâyesi; prestijli bir okul olan AlRawabi Kız Lisesi'nde zorbalığa uğrayan öğrencilerin, işkencecilerinden öç almak için çeşitli risklere girmeye ve onları alaşağı edecek bir dizi plan yapmaya karar vermesiyle gelişen olayları konu ediniyor.

22-05/29/alrawabi-school-for-girls-izle.jpeg

Andria Tayeh (Mariam), Rakeen Saad (Noaf), Noor Taher (Layan), Yara Mustafa (Dina), Joanna Arida (Rania), Salsabiela A. ( Roqayya), Faris Al Bahri (Ahmad), Nadera Emran ve Reem Saadeh yapımın oyuncu kadrosunu oluşturan isimler.

Netflix, son yıllarda Mısır dizisi Finding Ola, Abla Fahita ve Paranormal ile Ürdün dizisi Jinn dahil olmak üzere bir dizi Arapça orijinal yapıma bünyesinde yer verdi ve yenilerinin de yolda olduğu biliniyor.

22-05/29/alrawabi-school-for-girls-foto.jpeg

Netflix'in Filmizion Productions ortaklığıyla hazırladığı AlRawabi School for Girls'ün 2. sezon onay duyuru videosunu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

"AlRawabi School for Girls" (Netflix) 2. Sezon Duyuru Videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin