Netflix gerçek suç belgeseli Siber Cehennem: Bir İnternet Kâbusu'nu tanıyalım!

Netflix'in etkileyici bir konuya sahip olan Kore yapımı belgesel filmi "Siber Cehennem: Bir İnternet Kâbusu (Cyber Hell: Exposing an Internet Horror)" yayına girdi. Konusu ne?

Reşit olmayanlar da dahil onlarca mağdura cinsel içerikli videolar çekmeleri için şantaj yapıldı. Mağdurların kişisel bilgileri onlara boyun eğdirmek için kullanıldı...

SİBER CEHENNEM: BİR İNTERNET KÂBUSU YAYINDA!

Netflix'in etkileyici bir konuya sahip olan Kore yapımı belgesel filmi "Siber Cehennem: Bir İnternet Kâbusu (Cyber Hell: Exposing an Internet Horror)" yayına girdi.

18 Mayıs 2022 Çarşamba tarihinden itibaren Netflix platformundan takip edilebilen yapım 1 saat 45 dakika süreye sahip.

"SİBER CEHENNEM: BİR İNTERNET KÂBUSU" KONUSU

Peki, Siber Cehennem: Bir İnternet Kâbusu neyi konu alıyor?

Anonim ve istismarcılara olanak sağlayan bir çevrimiçi sohbet odaları ağı, cinsel suçların yatağı hâline gelir. Ağın operatörlerini yakalamak ise cesaret ve azim gerektirir...

Bu etkileyici belgesel filmde yönetmen Choi Jin-seong, cinsel istismarın yatağı hâline gelen çevrimiçi bir suç ağı olan "N'inci Oda"nın peşine düşen iki üniversiteli kızın, bir grup gazetecinin ve siber suçlardan sorumlu polis memurlarının öyküsünü anlatıyor.

Röportajlardan, arşiv görüntülerinden, animasyon ve canlandırmalardan yararlanan film, kadınların ve küçük kızların Telegram sohbet odalarına nasıl müstehcen görüntülerini yüklemeye zorlandığını gözler önüne seriyor.

22-05/29/cyber-hell-exposing-an-internet-horror-film.jpeg

Elebaşlarının bu sohbet odaları için binlerce kullanıcıdan erişim karşılığında kripto para birimleriyle nasıl ücret topladığı da mercek altına alınıyor. Bu, tüm bölgenin dikkatini üzerine çeken en yıkıcı dijital suçlardan birinin, bu suçun gelişmesine olanak sağlayan dijital anonimlik çağının ve bu şebekenin çökertilmesi için bildiklerini anlatan kurbanların hikâyesi.

22-05/29/cyber-hell-exposing-an-internet-horror-poster.jpg

Siber Cehennem: Bir İnternet Kâbusu'nun tanıtım videosunu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

"Cyber Hell: Exposing an Internet Horror" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin