Netflix dizisi Love on the Spectrum: ABD nasıl bir yapım?

Netflix dizisi "Love on the Spectrum: ABD (Love on the Spectrum U.S.)" 1. sezon bölümleriyle yayına girdi. Konusu, fragmanı...

Aydınlatıcı ve sevgi dolu bir belgesel-reality dizisi...

LOVE ON THE SPECTRUM: ABD 1. SEZON BAŞLADI!

Otizm spektrumunda yer alan kişilerin aşkı arayarak flört ve ilişkilerin değişen dünyasını keşfetmesini konu edinen Netflix dizisi "Love on the Spectrum: ABD (Love on the Spectrum U.S.)" 1. sezon bölümleriyle yayına girdi.

Romantik belgesel dizinin 18 Mayıs 2022 Çarşamba tarihinden itibaren yayınlanmaya başlayan ilk sezonu 6 bölümden oluşuyor. Bölüm süreleri 35 ila 48 dakika arasında değişiklik gösteriyor.

"LOVE ON THE SPECTRUM: ABD" KONUSU

Love on the Spectrum: ABD, otizm spektrumundaki kişilerin flört ve ilişkiler dünyasında çıktıkları farklı yolculukta yaşadıklarını aktaran oldukça aydınlatıcı ve sevgi dolu bir belgesel-reality dizisi.

Birçok ödül kazanan Avustralya yapımı orijinal dizinin gördüğü ilgi ve elde ettiği başarının ardından, ABD yapımı bu uyarlama da hepimiz gibi aşkı bulmayı ümit eden, nevi şahsına münhasır ve birbirinden farklı karakterlerin etkileyici öykülerini anlatıyor.

22-05/29/love-on-the-spectrum-abd-poster.jpeg

Sezonun açılış bölümünde; Dani'nin, animasyon tutkusu olan bir erkek arkadaşın hayalini kurmasına, James'in ailesinin verdiği flört tavsiyelerine kulak asmamasına ve Abbey'in hayvanat bahçesinde biriyle buluşmasına tanıklık ediyoruz.

Northern Pictures yapımcılığında hazırlanan Love on the Spectrum U.S.'in yürütücü yapımcılığını Karina Holden ve Cian O'Clery ikilisi üstleniyor.

22-05/29/love-on-the-spectrum-abd-dizi.jpeg

Love on the Spectrum: ABD tanıtım videosunu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

"Love on the Spectrum: ABD" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin