Stranger Things 4. sezon hakkında bilinmesi gerekenler!

Netflix popüler dizisi Stranger Things 4. sezonuyla yayına girdi! Yeni sezon konusu, Türkçe alt yazılı fragmanı, oyuncuları ve yayın takvimi...

Tüm dünya baş aşağı dönüyor...

80'lerin bilim kurgu ve korku klasiklerine yaptığı göndermelerle dikkat çeken Netflix bilim kurgu-korku dizisi "Stranger Things" 4. sezon bölümleriyle geri döndü!

İlk sezonu 15 Temmuz 2016, ikinci sezonu 27 Ekim 2017, üçüncü sezonu 04 Temmuz 2019'da yayınlanan dizinin 4. sezonunun ilk kısım bölümleri 27 Mayıs 2022 Cuma tarihinden itibaren Netflix platformundan izlenebiliyor.

STRANGER THINGS 4. SEZON YAYIN TAKVİMİ

Yeni sezon iki kısımdan oluşurken 9 bölümlük sezonun ilk etapta 7 bölümü yayına sunuldu. Kalan 2 bölüm ise 01 Temmuz 2022 tarihinde izleyiciyle buluşacak.

Üç kez En İyi Drama dâhil onlarca Emmy adaylığı kazanan yapımın yeni sezonunda; bahar tatilinde Hawkins'in üzerine bir kâbus gibi çöken karanlık; yeni dehşetleri, rahatsız edici anıları ve yeni bir felaket tehlikesini beraberinde getiriyor.

STRANGE THINGS 4. SEZONDA NELER OLACAK?

Hawkins'e dehşet saçan ve büyük yıkıma sebep olan Starcourt Savaşı'ndan bu yana altı ay geçmiştir. Savaşın getirdiği sonuçlarla boğuşan arkadaş grubumuz, ilk kez birbirinden ayrı düşer. Bir yandan da lise hayatının getirdiği karmaşaya göğüs geren arkadaşlar için işler hepten zorlaşmıştır.

En savunmasız oldukları böylesi bir anda korkunç, doğaüstü bir tehdit ortaya çıkar. Bu tehdit, çözülmesi durumunda Baş Aşağı Dünya'nın etrafa saldığı dehşete son verebilecek tüyler ürperten bir sırrı da beraberinde getirir.

22-05/29/stranger-things-4-sezon-posteri.jpeg

Sezonun yayınlanan ilk kısmının bölüm sıralaması şöyle:

- 4. Sezon 1. Bölüm: "Hellfire Kulübü" (78 dk.)
- 4. Sezon 2. Bölüm: "Vecna'nın Laneti" (78 dk.)
- 4. Sezon 3. Bölüm: "Canavar mı, Süper Kahraman mı?" (63 dk.)
- 4. Sezon 4. Bölüm: "Sevgili Billy" (79 dk.)
- 4. Sezon 5. Bölüm: "Nina Projesi" (77 dk.)
- 4. Sezon 6. Bölüm: "Derinlere Dalış" (75 dk.)
- 4. Sezon 7. Bölüm: "Hawkins Laboratuvarında Katliam" (98 dk.)

Sezonun açılış bölümünde; El'in, yeni okulundaki zorbalara karşı kendini korumakta güçlük çekerken Joyce'un gizemli bir paket almasına, Hawkins'de ise amatör bir oyuncunun D&D gecesini alt üst etmesine tanıklık ediyoruz.

2016'da yayına girmesinden bu yana dünya çapında büyük ilgi gören Stranger Things, En İyi Drama Dizisi dalında üç kez Emmy'ye aday gösterilirken, Netflix'in en çok izlenen yapımlarından biri olmayı başardı. 582 milyon saat izlenen 3. sezon, Netflix Top 10 listesinde En Popüler 2. İngilizce dizi oldu.

22-05/29/stranger-things-s4-poster.jpeg

Yaratıcılığını Duffer Kardeşler'in, yapımını ise Monkey Massacre Productions ve 21 Laps Entertainment üstlendiği dizinin ana oyuncu kadrosu Winona Ryder (Joyce Byers), David Harbour (Jim Hopper), Millie Bobby Brown (Eleven), Finn Wolfhard (Mike Wheeler), Gaten Matarazzo (Dustin Henderson), Caleb McLaughlin (Lucas Sinclair), Noah Schnapp (Will Byers), Sadie Sink (Max Mayfield), Natalia Dyer (Nancy Wheeler), Charlie Heaton (Jonathan Byers), Joe Keery (Steve Harrington), Maya Hawke (Robin Buckley), Priah Ferguson (Erica Sinclair), Brett Gelman (Murray), Cara Buono (Karen Wheeler) ve Matthew Modine'den (Dr. Brenner) oluşuyor.

"Stranger Things" (Netflix) 4. Sezon 1. Kısım Türkçe Alt Yazılı Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin