BluTV’nin Yeni Dizisi Kıyma Yayınlandı! Hangi Gün Yayınlanıyor?

BluTV Kıyma dizisi yayınlandı. Sıfır Bir dizisi ve Sokağın Çocukları yapımlarının havasında olan yeni dizinin konusu ne? Kaç bölüm yayınlandı?

BluTV, yaz döneminde yeni diziler hazırlamaya başlamıştı. Platformda yer alacak yapımları merakla beklerken, kısa süre önce yeni bir yapımın daha yayınlandığını gördük. BluTV’nin dikkat çeken dizileri Sıfır Bir ve Sokağın Çocukları benzeri bir yapım olan Kıyma dizisi yayınlandı.

Dizinin afiş görselleri ve iki bölümünün yayınlandığını gördük. Dilerseniz merak edenler için dizinin konusundan ve bölümler konusunda bilinen detaylardan söz edelim.

BluTV Kıyma Dizisinin Konusu Ne?

Dizide Adanalı bir arkadaş grubunun hikayesi ele alınıyor. Sıfır Bir havasında olan yapımda, 3 arkadaşın Adana’dan İstanbul’a gelerek kebapçı açmalarının hikayesini göreceğiz.

İllegal işlerden sıyrılıp, kebapçılık yaparak hayatlarını kazanmak isteyen gençler karşılaştıkları olaylarla beraber kendilerini birden bambaşka bir dünya içerisinde bulacaklar.

Dizi Hangi Gün Yayınlanıyor?

BluTV, dizinin başlaması şerefine 2 bölümü ardı ardına yayınladı. 24 Mayıs itibariyle dizinin ilk iki bölümü yayınlandı fakat, devam bölümleri için aynı şey geçerli olmayacak.

İlk haftaya özel dizi 2 bölüm olarak yayınlanmış olsa da bundan sonra her hafta yeni bölümün geldiğini göreceğiz.

Yeni bölümler ise Salı günleri yayınlanmaya devam edecek. Artık kaç bölüm ya da kaç sezon süreceği konusunda ise bir bilgi yok. Dizinin devam edip etmeyeceğini BluTV paylaşımlarıyla göreceğiz.

Şu an için 3.bölümün 31 Mayıs tarihinde yayınlanacağını eklemiş olalım.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin