İbrahim Selim ile Bu Gece Televizyon Ekranlarına Taşınıyor

İbrahim Selim ile Bu Gece programı bundan sonra YouTube kanalında değil de televizyon ekranlarında karşımıza çıkacak. Peki hangi kanalda olacak?

Dijital ortamda başlayan ve kısa süre içerisinde popüler olan birçok proje gördük. Dijital ortamda elde ettiği başarıyla adından sıkça söz ettiren projelerden birisi de İbrahim Selim ile Bu Gece yapımı olmuştu.

Youtube üzerinden yayınlanan ve bir gece şovu olarak dikkat çeken yapım Zorlu PSM YouTube kanalı üzerinden yayınlanıyordu. Fakat son gelen bilgilere bakacak olursak yakın zamanda proje için durumlar değişecek. Artık YouTube kanalında değil de televizyon ekranlarında göreceğimiz bir proje olacak.

İbrahim Selim ile Bu Gece, FOX TV Ekranlarında Olacak

İbrahim Selim sunuculuğunda yayınlanan programın en son 114.bölümünün yayınlandığını görmüştük.

Bu bölümle beraber program YouTube kanalına veda etmiş olacak. Fakat programın bitmesi gibi bir durum söz konusu olmayacak.

Yapım YouTube üzerinden elde ettiği popülariteyle beraber artık TV ekranlarında yayınlanacak.

Bundan sonra programın Fox TV ekranlarında yayınlandığını göreceğiz. Gelen bilgilere göre programın gelecek hafta Fox TV ekranlarında ilk bölümü de yayınlanmış olacak.

22-05/28/brahim-selim-ile-bu-gece-2.jpg

Zaten şovda önemli bir değişiklik beklenmiyor. Yine İbrahim Selim sunuculuğunda bir Talk Show havasında program devam edecek.

TV ekranlarında hangi gün yayınlanacağı veya saatinin yani kuşağının hangi kuşak olacağı gibi konular ise net değil.

Bunlar için yayınlanacak tanıtımı bekleyeceğiz. Yaz döneminde program televizyon ekranlarında ne kadar ilgi çekecek bu da merak ediliyor. Bundan sonra TV ekranlarında mı devam eder yoksa yeniden YouTube platformuna mı dönüş yapar bunu da yapımın TV ekranlarında ne kadar ilgi çekeceği belirleyecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin