Netflix Kuş Uçuşu Dizisi İlk Fragmanı Yayınlandı

Kuş Uçuşu fragmanı sonunda yayınlandı. Netflix'in yeni yerli projesi olarak karşımıza çıkacak olan yapım hakkında neler biliyoruz? 3 Haziran'da dizi yayınlanacak.

Kuş Uçuşu fragmanı, uzun süredir bekleniyordu. Netflix platformunda yayınlanacak olan dizi için daha önce görseller paylaşılmış ve dizinin hikayesi de ortaya çıkmıştı. Ama resmi fragmanın ne zaman yayınlanacağını merakla bekliyorduk.

Beklediğimiz fragmanda sonunda resmi Netflix hesabından yayınlanmış oldu. Ayrıca dizinin bir kez daha ne zaman yayınlanacağı da yine doğrulanan bilgilerden biri oldu.

Kuş Uçuşu Fragmanı ve Son Detaylar

Fragmana baktığımız zaman, dizinin konusunu çok iyi özetlediğini görüyoruz. Fragmanda da gördümüz deneyimli bir haberciyle, idealist bir öğrencinin hikayesini izleyeceğimiz.

İki farklı kuşağı göreceğimiz dizide, iki farklı kuşaktan iki farklı karakterden kadının olaylara nasıl baktığını da izlemiş olacağız.

Özellikle stajyer olarak kanala katılan genç ve hırslı haberci adayının diziye damga vurması bekleniyor.

Dizide oyuncular konusunda baktığımız zaman ise çok iddialı isimleri göreceğimizi bir kez daha hatırlatalım.

Başrollerde öne çıkacak olan isimler Birce Akalay, İbrahim Çelikkol ve Miray Daner olacak.

Özellikle Miray Daner’in rolünün çok konuşulacağını düşünüyorum. Fragmanda da bu detayı görebiliyoruz. Aslında diziye de damga vuracak olan karakter Miray Daner’in canlandıracağı karakter diyebiliriz.

Artık fragmanı da yayınlanan dizinin yayın tarihinin ise 3 Haziran olduğunu bir kez daha hatırlatalım.

Dizinin devam sezonunun gelip gelmeyeceğini de net olarak bilmiyoruz. Bunun için önce ilk sezonun yayınlanması ve hikayenin nasıl ilerlediğinin görülmesi gerekiyor. Dizi yayınlandığı zaman ikinci sezon için bir kez daha değerlendirme yapacağız.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin