Baba Dizisinde Bomba Ayrılıklar Yaşanacak

Baba dizisinde ardı ardına ayrılıklar yaşanmaya başlayacak. Bu hafta yayınlanacak olan bölümün sezon finali olacağı söyleniyor. Peki ayrılan isimler kimler olacak?

Hikayesi ve zengin oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Baba dizisi, çok kısa bir süre sonra sezon finali yapmaya hazırlanıyor. Dizinin bu hafta yayınlanacak olan bölümle beraber sezon finali yapacağı söylenirken, iddialara göre peşi sıra ayrılıklar yaşanacak.

Aslında ayrılacağı söylenen isimler arasında beklenen isimler de var ama genel olarak sürprizlerin de olduğunu söylemek lazım. Peki dizide hangi isimlere veda edeceğiz?

Baba Dizisinde 3 Ayrılık Birden

Birsen Altuntaş’ın haberine göre diziye veda eden isimler Şahika karakterini canlandıran Zeynep Tuğçe Bayat, Kadircan karakterini canlandıran Oktay Çubuk ve Cansu karakterini canlandıran Özge Özacar olacak.

Zaten son bölümde Şahika karakterinin ifşa olduğunu görmüştük. Abisi gibi davranan ama aslında sevgilisi olan Kürşat karakterinin gerçek kimliği ortaya çıktıktan sonra ikili acil bir plan yaparak kaçmıştı.

Konakta hırsızlık yaparak ayrılan ikilinin bu olayı sonrasında zaten ayrılık haberini bekliyorduk.

Burada asıl sürpriz olan ise Oktay Çubuk’un ayrılığı olacak gibi duruyor. Son bölümde Kadircan ailesinin yanına dönmüştü. Şimdi yeniden diziye nasıl veda edeceğini merak eder olduk.

22-05/27/baba.jpg

Oktay Çubuk’un başka bir diziyle ekranlara geleceği ve bu yüzden ayrılacağı düşünülüyor ama karakterin nasıl ayrılacağı konusunda bilgi yok.

Kadircan karakterinin ayrılmasından sonra Cansu karakterinin de ayrılması çok sürpriz olmayacak. Cansu karakteri de muhtemelen Kadircan’ın ayrılmasından sonra hikaye gereği ayrılmış olacak.

3 karakterin de diziden ayrılacağı bölümün bu hafta yayınlanacak olan bölüm olması bekleniyor. Salı günü yayınlanacak bölüm için henüz fragman gelmedi ama dediğimiz gibi bu noktada da sezon finali bölümü olması yönünde beklenti var.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin