Gizli Saklı İlk Fragmanı ve Yayın Tarihi

Gizli Saklı ilk fragmanı yayınlandı. Dizinin fragmanının paylaşılmasından sonra, dizi için konu ve oyuncular noktasında da detaylar belli oldu.

FOX TV dizilere doymuyor. Sürekli yeni diziler için duyurular gelmeye devam ediyor. En son Senden Daha Güzel isimli yaz dizisi için yayın tarihi açıklanmıştı. Şimdi ise bir başka yeni dizi Gizli Saklı için ilk fragman paylaşıldı.

Tanıtım videosu dizinin konusu noktasında sır perdelerinin de ortadan kalkmasına neden oldu. Yine bir aşk hikayesini izleyecek olsak da bu kez hikayeye farklı bir noktadan yaklaşan dizinin konusundan ve diğer detaylarından söz edelim.

Gizli Saklı İlk Fragmanı ve Konusunun Detayları

Dizide özel olarak görevlendirilen iki polisin yaşadıklarını izleyeceğiz. Bir silah kaçakçısının yakalanması için takibe başlayan ikili, silah kaçakçısının komşusu rolüne girecek ve bilgi toplamaya çalışacak.

Bu görev için evli rolü yapmak zorunda olan ikilinin bir yandan da yeşeren aşk hikayelerini göreceğiz desek yeridir.

Sinem Ünsal, Halir Özgür Sarı, Şebnem Sönmez, Tardu Flordun, Şinasi Yurtsever, Selçuk Borak, Fulden Akyürek, Ersel Şibil, Bülent Emrak Parlak ve İdris Nebi Taşkan gibi isimlerin yer alacağı dizinin yapımcılığını ise No Dokuz prodüksiyon üstleniyor.

Gizli Saklı ilk fragmanı paylaşıldı ama yayın tarihi konusunda hala bir soru işareti olduğunu da söylemek lazım.

Senden Daha Güzel isimli dizinin bir başka yaz dizisinin 7 Haziran tarihinde başlayacağını biliyoruz. Muhtemelen bu dizi de Haziran ayı içerisinde başlayacaktır ama henüz yayın tarihi konusunda kesin bir bilgi yok. Fragmanda da yakında ifadesi kullanılıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin