Sadakatsiz Nasıl Bitti? Finalde Ne Oldu?

Sadakatsiz final yaptı. 60 bölümlük senaryo da son bulmuş oldu. Peki dizinin finalinde neler gördük? Volkan, Asya ve Derin'e ne oldu? İşte final.

İki sezondur devam eden hikaye son buldu. Yüksek tempoyla devam eden ve her bölümü merakla beklenen Sadakatsiz final yaptı. 61. bölümde final yapması beklenirken 60.bölümle beraber final yapan dizinin sonu da sosyal medyaya damga vurdu.

Aslında hikaye tam da beklendiği gibi bitti demek doğru olacaktır. Peki dizinin finalinde neler oldu? Hikayenin kaybedeni kim oldu?

Sadakatsiz Finalinde Neler Oldu?

Final bölümünde Gönül, Volkan’ın ceza almasına neden oldu. Aldığı karar sonrasında Volkan karakola götürüldü.

Bu sırada Derin ise Gönül’ün söyledikleriyle çok oldu. Gönül, Volkan’ın Asya’yı sevdiğini söylediğini ve Derin’den boşanmak istediğini söylediğini kızına söyledi.

Derin ise bu duyduklarından sonra arabasına atlayarak, bir kez daha uçurumun kenarına gitti. Bu sırada Asya’yı arayarak her şeyin uçurumun kenarında son bulması gerektiğini söyledi.

22-05/26/sadakatsiz-final-2.jpg

Yaşananlar sonra Derin intihar etmek isterken son anda Asya onu kurtardı. Bu olay ikilinin barış imzalamasını da sağladı.

Tüm yaşananlardan sonra ise Derin tedavi edilmek üzere hastaneye yatırıldı. Gönül ise tüm yaptıkları için Asya’ya teşekkür etti.

Uzun bir süre sonra tedavisi tamamlanan Derin hastaneden çıktı. Bu arada Asya, Ali’nin üzerinde olan malları Derin’e geri verdi. Bu şekilde şikayet geri çekildi ve Volkan’da cezaevinden çıktı.

Tüm yaşananlardan sonra Volkan, mezuniyet töreni için kutlamaya geldi. Burada Onur’u gören Volkan, kısa bir arbedeye neden oldu. Derin ise Volkan’a gerçekleri söyledi ve onu aldattığını da belirtti.

22-05/26/sadakatsiz-final-3.jpg

Bu sırada Asya, Volkan’ı uzaklaştırdı. Asya’da yaşananlardan sonra her şeyin bir oyun olduğunu söyledi ve Volkan’ı sevmediğini itiraf etti. Volkan üst üste darbe yemiş oldu.

Tüm bu yaşananlardan sonra Volkan, sıfırı tüketmiş bir halde ekranlara yansıdı. Herkes hayatını kurarken, Volkan’ın sefil olduğunu gördük.

Sadakatsiz final sahnesinde de olaylardan 20 yıl sonraya geçiş yapıldı. 20 yıl sonrasında Volkan’ın öldüğünü ve Ali ile Zeynep’in de mezarı başında ziyarette bulunduklarını gördük.

Böylece Sadakatsiz final yapmış oldu. İki sezonluk macera son buldu. Bakalım bundan sonra dizinin oyuncularını hangi yapımlarda izleyeceğiz?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin