Camdaki Kız 44. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Hayri Gidecek mi?

Camdaki Kız 44. bölüm 2. fragmanı da geldi. Nalan'ın Hayri'nin kararı sonrasında yapacakları dikkat çekecek. Peki Hayri kararından geri dönecek mi?

Yavaş yavaş sezon finalinin yaklaştığı dizilerden biri olan Camdaki Kız için yeni bölümün fragmanı yayınlandı. Camdaki Kız 44. bölüm 2. fragmanı, bu bölümde bir vedanın yaşanacağına işaret ediyor.

İkinci fragmandan sonra beklenen veda yaşanacak mı yaşanmayacak mı konuşulmaya başlandı. Peki yeni fragman bizlere neler gösteriyor? Dizinin yeni bölümünde yaşanacak gelişmelere bakalım.

Camdaki Kız 44. Bölüm 2. Fragmanı ve Yeni Bölümde Beklentiler

Paylaşılan son fragmanda Muzo ile Peri arasındaki ilişkinin evliliğe gittiğini görmüştük. Rafet, Peri ile yaptığı görüşme sonrasında ikilinin evlenmesini kabul etmiş ve artık kendisine bir söz düşmediğini belirtmişti.

Bu itirafın hemen sonrasında Koroğlu ailesinin Peri’yi istemeye gittiğini görüyoruz. Fakat bu sırada Muzo’nun bilmediği gerçekler de ortaya çıkacak. Gülcihan aslında Peri’nin kim olduğunu Muzo’ya açıklayacak.

Gerçekleri öğrenmek Muzo’nun kararı üzerinde ne kadar etkili olacak bunu da bilmiyoruz. Evlilik kararı gerçekleşecek mi gerçekleşmeyecek mi bunu yeni bölümde göreceğiz.

Camdaki Kız 44. Bölüm 2. Fragmanı ile gözüken bir başka detay ise Selin’in yaptıklarının ortaya çıkacak olması. Selin’ın ortaklık için Cavit’e gittiğini öğrenen Rafet, bu konuda ne yapacak artık o da yeni bölümün konusu.

Son olarak ise Nalan ile Hayri konusunda gelişmelere göz atıldığını görüyoruz. Memlekete dönmeye karar veren Hayri’nin bu kararı, Nalan’ı derinden sarsacak. Açık açık belli etmese de Hayri’nin gitmesini istemeyen Nalan, Hayri ile bir telefon görüşmesi yapacak.

Kendisine söz vermesine rağmen neden gitme kararı aldığı konusunda bir soru yönelttiğini göreceğiz. Hayri, buna rağmen gidecek mi artık onu da yine yeni bölümde izlemiş olacağız.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin