Balkan Ninnisi İlk Fragman ve Konusu

Balkan Ninnisi fragmanı paylaşıldı. Dizinin ilk fragmanından sonra hem konu olarak hem de oyuncular konusunda detaylar ortaya çıkmış oldu.

TRT 1’in yeni dizisi geliyor. Balkan Ninnisi fragmanı yayınlandı. Muhtemelen yaz sezonu içerisinde yayınlanacak olan dizi için şimdilik yayın tarihi verilmedi ama ilk tanıtımla beraber hem oyuncu kadrosunu gördük hem de dizinin konusu hakkında daha fazla bilgi sahibi olduk.

Yayınlanan fragmana göre Balkan Ninnisi dizisinde nasıl bir konu olacak ve oyuncu kadrosunda kimler yer alacak bakalım.

Balkan Ninnisi Konusu Ne?

Dizinin konusu aslında tanıdık. Genelde bu konsept hikayelerde yabancı damat görürüz ama bu kez durum farklı. Bu kez yabancı gelin konseptli bir hikaye karşımıza çıkıyor.

Dizi Üsküp’te geçen bir hikayeyi konu ediniyor. Bir tarafta Türk bir aile bir tarata ise Makedon bir aile konu ediniyor. Ailenin çocuklarının aşk hikayesini göreceğiz. İki gencin aşklarına ise aileleri karşı çıkacak.

Bu eksen etrafında dönen hikayede başka nasıl sürprizler olacağını da dizi yayınlandığı zaman göreceğiz.

Hikaye kısmında bu detaylar fragmanda da net olarak gözüküyor ama dediğimiz gibi karakterlerin tam olarak yapısı nasıl olacak gibi soruların cevaplarını dizi yayınlandıktan sonra alacağız.

Balkan Ninnisi fragmanı sonrasında kesinlik kazanan bir başka nokta ise dizinin oyuncuları oldu. Yapımın kadrosunda çok başarılı oyuncular olacak.

Erdal Özyağcılar, Özlem Türkad, Merih Öztürk, Emre Bey, Gözde Çığacı, Hakan Boyav, Sarp Bozkurt, Elyesa Kaso, Süleyman Kara, Kaan Turgut, Deniz Gürkan gibi isimleri göreceğiz.

Başta da belirttiğimiz gibi Balkan Ninnisi yayın tarihi şu an belli değil ama ilk fragman yayınlandığına göre, dizi çok kısa bir süre içerisinde yayın hayatına başlayacaktır. Yaz dizilerine farklı bir yorum olarak gelecek gibi duruyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin