Netflix romantik filmi Kusursuz Uyum nasıl bir yapım? Konusu, fragmanı

Romantik film "Kusursuz Uyum (A Perfect Pairing)" Netflix izleyicisiyle buluştu. Filmin konusu, fragmanı, oyuncuları ve çekim bilgileri haberimizde...

Falling Inn Love'ın senaristleri imzalı keyifli bir romantik filmi...

Victoria Justice ve Adam Demos'un başrolleri paylaştığı romantik komedi filmi "Kusursuz Uyum (A Perfect Pairing)" Netflix izleyicisiyle buluştu.

Stuart McDonald'ın yönetmen koltuğunda oturduğu 1 saat 42 dakika süreli yapım 19 Mayıs 2022 Perşembe tarihinden itibaren Netflix platformundan izlenebiliyor.

"KUSURSUZ UYUM" KONUSU

Kusursuz Uyum kısaca; Los Angeleslı hırslı bir şarap şirketi yöneticisinin bir müşteriyi kazanmak için Avustralya'daki bir çiftlikte çalışmayı kabul etmesini ve orada özgür ruhlu bir adama âşık olmasını konu ediniyor.

Los Angeles'da yaşayan ve bir şarap şirketinde satış yöneticiliği yapan hırslı Lola (Victoria Justice), kendi şarap distribütörlüğü şirketini kurmak için işinden ayrılır. Ardından ilk potansiyel müşterisi olan bir şarap firmasını kendisiyle iş yapmaya ikna etme umuduyla Avustralya kırsalına gitmek için heyecanla bir uçak bileti alır. Ne yazık ki şarap firmasının sahibi olan Vaughn ailesi, deneyimsiz bir şirketle çalışmak istememektedir.

Kendisini kanıtlamaya kararlı olan Lola, Vaughn ailesinin koyun çiftliğinde çalışmaya gönüllü olur. Lola ilk başta çitleri onarmak ve koyunları gütmek gibi zorlu işlerin üstesinden gelebilecek gibi görünmese de çiftliğin çekici yöneticisi Max (Adam Demos) ona işi öğretmeyi kabul eder.

Bu süreçte arkadaşlık kuran ikili birbirleriyle yakınlaşmaya başladıkça Lola, Avustralya'nın, içindeki girişimci ruhu ortaya çıkarmakla kalmayıp Max'le yeni bir aşka yelken açmasına da vesile olacağını fark eder. Ancak Max'in sırları, Lola'nın bu aşktan umduğunu almasının önünde engel olabilir.

22-05/25/a-perfect-pairing.jpeg

"KUSURSUZ UYUM" OYUNCULARI

Kusursuz Uyum'un oyuncu kadrosunda Victoria Justice & Adam Demos ikilisine Luca Asta Sardelis (Breeze), Samantha Cain (Hazel), Craig Horner (Calder), Antonio Alvarez (Carlos), Lucy Durack (Audra), Emily Havea (Sam), Natalie Abbott (Kylie), Jayden Popik (Henry), Alex Neal (Tim) gibi isimler eşlik ediyor.

FİLM NEREDE ÇEKİLDİ?

Elizabeth Hackett & Hilary Galanoy ikilisinin senaryosunu kaleme aldığı filmin çekimleri Queensland, Avustralya'da gerçekleşti.

22-05/25/a-perfect-pairing-poster.jpeg

"A Perfect Pairing" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin