Altan Erkekli: "Tek çıkış noktası sanat!"

Usta oyuncu Altan Erkekli, gerçekleştirdiği röportajda genç oyunculara tavsiye verdi. Erkekli, "Her şeyin sanatla düzelebileceğine inanan insanlarız. İnsan ilişkilerinin bu kadar sevgisiz olduğu bir dünyada her şeyin düzelmesi için tek çıkış noktası sanattır" diye konuştu.

Berfin Sengil
27 Kasım 2023 - 10:17
Viral

Son olarak 'Sevince' filminde karşılaştığımız usta oyuncu Altan Erkekli, Gece Muhabiri'ne verdiği röportajda samimi açıklamalarda bulundu.

Usta oyuncu, "Her şeyin sanatla düzelebileceğine inanan insanlarız. İnsan ilişkilerinin bu kadar sevgisiz olduğu bir dünyada her şeyin düzelmesi için tek çıkış noktası sanattır. Kıtlığın üstesinden de sanatla gelebiliriz, susuzluğun da. Nasıl diyecek şimdi bir ziraat mühendisi... Şöyle; sanatla beraber hayatın içinde güzel bir planlama yaparak bu sorunları anlatacağımız bir ok nokta var" ifadelerini kullandı.

23-11/27/ddd.jpg

Tiyatronun içinden geldiğini ve son nefesine kadar güzel işlerin içinde olmayı tercih edeceğini söyleyen Altan Erkekli, "Örneğin Şener Şen sizden bahsederken 'Büyük usta Altan Bey' diye bahseder, siz de kendisinden bahsederken aynı nazik üslubu kullanıyorsunuz. Peki özellikle genç kuşakta bu nezaket çok fazla yok. Bunu neye bağlıyorsunuz" sorusuna da özel bir cevap verdi.

'Merhaba'yı Kimseden Esirgemeyin'

Erkekli, "Eğitim diyor ya Cem Yılmaz, aileden başlayan eğitim... Vefayı öğrenmemiz lazım. Bize emek veren insanları  mahalle sütçüsünden bakkalına kadar hiç kimseyi unutmamamız lazım. Merhaba'yı esirgemememiz lazım. Emek veren insanlardan merhaba'yı esirgemezsek hayat güzelleşecek. Yalnızca ustalara değil, hayatın içinde emek veren herkese. Annemizden tutun da, sokağımızı temizleyen temizlik işçisine kadar. Hiç zaman olmayacağız. Olursak düşeriz... Olmadan ham bir meyve gibi hayatın içinde olmamız gerek" dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin