Altıncı sezon başlamadan Scandal ile ilgili hatırlamanız gerekenler

Tam olarak 5 hafta sonra Scandal ekranlara dönüyor. Peki hatırlamamız gereken neler var?

Berfu Özlen
19 Aralık 2016 - 11:01
Yeni Bölüm

Beşinci sezon finalinin üzerinden tam tamına yedi ay geçen ABC dizisini, azıcık hatırlamaya ihtiyaç duymamız çok normal. İşte bu yüzden arkanız yaslanın ve bizimle zamanda bir yolculuğa çıkın. Söz veriyoruz altıncı sezonu kolayca yakalayacaksınız.

ADAYLAR

Seçimden başlamak gerekirse, Mellie Grant Cumhuriyetçi olarak, Jake Ballard da başkan yardımcısı olarak seçime girmişti. Demokratlarda ise aday Frankie Vargas, yardımcısı ise Cyrus Beene'ydi. 

CUMHURİYETÇİ KANADI

Olivia, Jake'in Mellie'nin takıma girmesine yardımcı oldu. JAke ve Vanessa'nın düğününde ise Olivia'nın babası Jake'i bırakması konusunda resti çekiverdi. Ama Olivia'nın bilmediği şey, Jake'in takıma girmesi zaten baştan beri Rowan'ın planıydı! 

YENİ BİR YÖNETİM

Liv'in henüz anlayamadığı şeylerden biri de Jake'in Beyaz Saray'a yaklaşması onun da kirli çamaşırlarını ortaya çıkartacak olmasıydı. 

DEMOKRAT CEPHESİ

Rowan, Jake'in Frankie'ye yardımcılık etmesini planlamış olabilir ama Olivia'nın beklenmedik müdahalesi ile Cyrus da kendi yolunu yapıverdi.

Cyrus'un adaylığı Tom'un hiç hoşuna gitmedi. Evet, Fitz'in eski koruması Tom'dan bahsediyoruz. 

Daha başkan yardımcısı-vari görünebilmek için Cyrus Michael ile her şey mükemmelmişcesine kameralara poz vermeyi de ihmal etmedi.

ENTERESAN İLİŞKİLER

David Rosen Susan Ross ile beraberdi ama Susan David'in kendisi hakkında görüşlerini öğrendiğinde tekmeyi basıverdi. David, Susan'ın onun yardımı olmadan adaylığı kazanamayacağını düşünüyordu. Şimdilerde David, Elizabeth North ile işi pişiriyor.

Aynı zamanda Marcus ve Mellie'nin sezon sonuna doğru öpüşmeye ramak kala hallerinden aralarında bir çekim olduğunu anlamak zor değil.

HATIRLAMAKTA FAYDA VAR

Olivia gizlice Andrew Nichols'ı metal bir sandalye ile öldüresiye dövdü. İşin kötüsü Cyrus bunu Olivia'ya karşı tehdit unsuru olarak rahatça kullanıyor.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin