Amazon Prime'dan The Tick geliyor!

Aynı isimli çizgi romandan uyarlanan ve daha önce bir çizgi film serisi bir de pek başarılı olmayan 2001 yapımı bir uyarlaması olan The Tick için geri sayım başladı.

Berfu Özlen
13 Mart 2017 - 15:59
Gündem

Amazon Prime Video, yani dizisi The Tick'in pilot bölümünü yayınladı. Yeni seride, eski uyarlamalarından farklı olan Tick karakterini yeni bir kostümle görüyoruz. 

Baş rolünde Peter Serafinowicz olan dizinin promo fotoğrafları da yayınlandı.

The Tick'in geçmişi

The Tick, Ben Edlun tarafından 1986 yılında New England Comics'in maskotu olma amacıyla yaratıldı. Edlund daha sonra The Tick evrenini iki sene sonra bir kitap yayınlayıp genişletti. 1994 senesinde The Tick televizyonlara 2 sezonluk bir animasyon dizisi olarak geldi. 

2001 senesine gelindiğinde ise, FOX, The Tick'in kendi live-action dizisini yayınladı. Her ne kadar 9 bölümün sonunda iptal edilse de, kült olarak anılmaya devam ediyor. 

Prömiyere daha var!

Her ne kadar pilot bölümü şu an izlenmeye açık olsa da, The Tick resmen bu senenin ortalarında prömiyerini yapacak. Dizinin oyuncu kadrosunda, Peter Serafinowicz, Griffin Newman, Valorie Curry, Brendan Hines ve Jackie Earle Haley var.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin