Training Day gün değiştirdi!

Geçtiğimiz haftalarda hayatını kaybeden aktör Bill Paxton'ın son yapımı olma özelliğini de taşıyan Training Day dizisi gün değiştirdi.

Volkan Küçükel
13 Mart 2017 - 16:43
Gündem

Geçirdiği bir ameliyatın ardından meydana gelen komplikasyonlar nedeniyle geçtiğimiz haftalarda hayatını kaybeden aktör Bill Paxton'ın son yapımı olma özelliğini de taşıyan "Training Day" gün değiştirdi.

YENİ BÖLÜMLER CUMARTESİ AKŞAMLARI

Dizi, 09 Mart'ta ekranlara gelen "Faultlines" isimli bölümü ile son kez Perşembe akşamları izleyicilerle buluştu. Kısa bir araya giren dizi, sezonun yedinci bölümü "Quid Pro Quo" ile 08 Nisan Cumartesi akşamı ekranlara geri dönecek.

VASAT REYTİNGLER

Ekran macerasına 18-49 yetşkin yaş kategorisinde 0.9 reyting oranı ve 4.726 izleyici ile zayıf bir başlangıç yapan dizi her geçen hafta izlenme oranlarında düşüş yaşarken son bölümüyle 0.7 reyting oranı elde etti.

İlk sezonun tüm bölümlerinin çekimlerinin Aralık ayında tamamlandığı Training Day'in ikinci sezonu için henüz olumlu ya da olumsuz resmi bir haber gelmiş değil.

"TRAINING DAY" İPTAL OLUR MU?

Yayın hayatına devam ederken Cumartesi akşamına atılan dizilerin genellikle bir sonraki sezonu göremediğini biliyoruz. Zaten tatmin edici reytinglere sahip olmayan dizi, yeni yayın diliminde daha da düşecek oranlarıyla muhtemelen 13 bölümünü tamamladıktan sonra ilk sezonuyla ekranlara veda edecektir.

17-03/13/training-day.jpg

Bu arada eğer sürpriz bir şekilde diziye ikinci sezon onayı çıkarsa Paxton'un ölümü nedeniyle oyuncu kadrosunda önemli bir değişiklik gerçekleşecek.

Bill Paxton, Justin Cornwell ikilisinin başrollerde olduğu dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Katrina Law, Drew Van Acker, Lex Scott Davis, Julie Benz, Christina Vidal ve Marianne Jean-Baptiste gibi isimler de rol alıyor.

CBS YAYIN AKIŞI DEĞİŞİKLİĞİ

CBS'in Perşembe, Cuma ve Cumartesi günlerindeki yayın akışı değişiklikleri şu şekilde gerçekleşti:

30 Mart Perşembe

8-8:30 PM: THE BIG BANG THEORY

8:30-9 PM: THE GREAT INDOORS

9-9:30 PM: MOM

9:30-10 PM: LIFE IN PIECES

10-11 PM: THE AMAZING RACE

08 Nisan Cumartesi

8-9 PM: RANSOM

9-10 PM: TRAINING DAY (Yeni zaman dilimi)

10-11 PM: 48 HOURS

28 Nisan Cuma

8-9 PM: UNDERCOVER BOSS (Yeni zaman dilimi)

9-10 PM: HAWAII FIVE-O

10-11 PM: BLUE BLOODS

"Training Day" tanıtım videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin