Baskets'in 3. sezonu için yeşil ışık yakıldı

FX, ünlü komedyen Zach Galifianakis'in yaratıcılığını üstlendiği Baskets'in 3. sezonu onayını verdi.

Berfu Özlen
13 Mart 2017 - 16:50
İptal - Onay

FX Original Programming yetkilileri Nick Grad ve Eric Schrier, bugün yaptıkları ortak açıklamada, Zach Galifianakis, Louis C.K. ve Jonathan Krisel'ın yarattığı ve ilk sezonu ile komedi dizisi en iyi yardımcı oyuncu Emmy ödülünü kazanan dizi Baskets'in 3. sezonuna yeşil ışık yaktıklarını duyurdu.

Nick Grad, "Bu sene Baskets, televizyondaki en iyi komedilerden biri olduğunu kanıtladı. İlk sezonu ile ciddi başarılar elde eden yapım için Jonathan Krisel, Louis C.K., Zach Galifianakis ve takımın geri kalanını ne kadar tebrik etsek az." dedi.

İkinci sezonda neler olmuştu?

Chip, eşini ve rodeo işini kaybettikten sonra trene atlayıp Bakersfield'den kurtulmaya çalışmıştı. Ancak bir grup serseri, polisler ve ani bir ölüm onu tekrar kaçmaya çalıştığı şeye çekiverdi. Dale'in ise evliliği, Martha ile yaşadığı kaçamak aşk derinleştikçe ve karısı Christine ilgisiz kocasının veremediklerini başkalarında bulmaya başlayınca çatırdamıştı.

Dizinin kadrosu

Dizide, ünlü komedyen Zach Galifianakis, Chip ve Dale isimli ikiz kardeşleri oynuyor. 90'lı yıllarda çocukluk hayatının animasyonu yapılan Louie Anderson ise, Christine Baskets'i canlandırıyor.

Baskets 2. sezonu ile FX kanalında Perşembe akşamları yayınlanmaya devam ediyor.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin