Yeni Gelin ilk bölümde neler yaşandı?

Yeni Gelin 11 Mart Cumartesi akşamı yayınlanan ilk bölümüyle Show Tv izleyicilerinin yüzünü güldürerek tam not almayı başardı. Detaylar haberimizde!

Sibel Karagöl
13 Mart 2017 - 19:51
Yeni Bölüm

Yeni Gelin dizisi 11 Mart Cumartesi akşamı yayınlanan ilk bölümüyle Show Tv izleyicilerinin yüzünü güldürerek tam not almayı başardı. Yeni dizi Yeni Gelin, farklı ülkelerde farklı kültürlerle büyüyen aşık iki gencin evlendikten sonra ki hayatlarını, samimi ve komik bir dille izleyicinin beğenisine sunuyor.

17-03/13/yg2.jpg

Bozok Aşireti’nin modern ağası yakışıklı aşık prens Hazar ve yarı İspanyol yarı Türk güzeller güzeli Bella’nın samimi aşklarını ve komik ailelerini konu alıyor.

Yeni Gelin ilk bölümü Bella’nın Hazar’a duyduğu aşkı anlatmasıyla başlıyor. Hazar, güzel geçen 3 yıl için teşekkür ederim diye konuya girince, gidişatın ayrılık olduğunu sanan Bella, ayrılık korkusu ve anlık öfkesiyle Hazar’ı dinlemeden bağırmaya başlıyor. Hazar’ın evlilik teklifi üstüne afallıyor ve yüz kere evet diyerek kabul ediyor. Bella bu güzel haberi ailesiyle paylaşıyor ama annesi Kamilla yüz kere hayır diyerek karşı çıkıyor. Bella evlilik cüzdanını göstererek ailesini bir daha şok ediyor ve bavulunu toplayarak evden ayrılıyor. Evlilik olayını Hazar’ın ailesi de çok sıcak karşılamıyor ama düğün yapmayı ihmal etmiyorlar.

 

Başrollerini Jessica May Drociunas ve Tolga Mendi’nin paylaştığı Yeni Gelin dizisi yeni 2. bölümü ile 18 mart cumartesi akşamı saat 20:00’ da Show Tv’ de!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin