Adı Efsane 7. bölüm bizi bırakma baba

Cumartesi akşamları ilgiyle takip edilen Adı Efsane dizisinin duygu yüklü 7. bölümü yayınlandı.

Sibel Karagöl
13 Mart 2017 - 20:26
Gündem

Cumartesi akşamları ilgiyle takip edilen Adı Efsane dizisinin geçtiğimiz hafta yayınlanan 6.bölümde Melis vurularak hastaneye kaldırılıyordu. Dizinin 7. bölümü tam bu noktadan başlıyor.

17-03/13/ae-1489424414.jpg

Hakan, Melis’in vurulduğunu gözyaşları içinde Tarık’a söylüyor. Olayın şokuyla Tarık, ben kızımı sana emanet ettim diye bağırarak, Hakan ve arkadaşlarını hastaneden kovuyor. Ameliyat devam ederken Seçil, Tarık’a olan kızgınlığını ağlayarak dile getiriyor. Zaten yeterince kötü halde olan Tarık, ameliyattan sonra yoğun bakıma alındığı bilincinin kapalı olduğu haberiyle adeta yıkılıyor. Seçil, Melis uyandığında burada olmanı istemiyorum diyerek Tarık’ı acımasızca hastaneden gönderiyor. Tarık suçluluk duygusuyla iyice yıkılıyor.

Sonunda Melis yaşam mücadelesinde galip gelerek yüzleri güldürüyor. Hakan’ın nasıl olduğunu merak ettiği için ilk iş onu arıyor ve hastaneye çağırıyor. Hakan’ı Melis’in odasında gören Kıvanç ise bu duruma oldukça bozuluyor. Hastane çıkışında Hakan’ı yakalayan Kıvanç, Melis’ten vazgeçmesi için Hakan’a para teklif ediyor. Melis’le konuşmak isteyen Tarık, Hakan’dan sonra odaya giriyor. Kızıyla oldukça yıkıcı bir konuşma yapan Tarık olan her şey için Melis’ten özür dileyip, annenin yerine ben ölmeliydim diyerek onu öpüyor ve odayı terk ediyor.

17-03/13/t1.jpg

Bu sırada Melis’i vuran adamlar, Hakan’ın kız kardeşini kaçırıyorlar. Kız kardeşinin hayatı ve Melis’e olan aşkı arasındaki seçimde tek çare Kıvanç’ın teklif ettiği parayı kabul etmesi olan Hakan, parayı götürüyor ve kardeşini kurtardığını sanıyor. Fakat hain babasının kefaletini ödediğini bilmemektedir. Her şeyden vazgeçen Tarık’ı kızı Melis yolundan döndürerek, izleyenleri gözyaşlarına boğuyor.

 

18 Mart Cumartesi akşamı yayınlanacak 8. bölümü ile Adı Efsane saat 20:00 ‘da Kanal D ekranlarında yerini alacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin