Kara Sevda 59. bölümde Zeynep daha fazla kaçamadı!

Çarşamba akşamları izleyicisiyle buluşan Kara Sevda yayınlanan 59. bölümde nefesler tutuldu.

Sibel Karagöl
13 Mart 2017 - 21:19
Yeni Bölüm

Kara Sevda dizisinin geçtiğimiz hafta yayınlanan 58. bölümünde Emir, Nihan ve Kemal’in kara sevdasına denk olarak gördüğü kardeş sevgisinin ağır basacağı son kozunu büyük bir zevkle oynamıştı.

17-03/13/1.jpg

Bu hafta yayınlanan 59. bölümde Kemal, izlediği video yüzünden adeta yıkılsa da kardeşinin böyle bir şey yapmadığını ispatlamak içinde elinden geleni yapıyor. Küçük Deniz’in yeni yaşını kutlamak için bir araya gelindiği sırada Nihan da gerçekle yüzleşiyor. Nefes almakta zorlanarak, Zeynep’in boynuna saldırıyor ve kardeşimi sen öldürdün katil diye bağırarak sinir krizi geçiriyor.

17-03/13/2.jpg

Nihan’ı sakinleştirmeye çalışan Kemal’ in elinden hiçbir şey gelmiyor. Yaşadığı şokun etkisiyle her şey bitti diyen Nihan, polise suç duyurusunda bulunuyor. Zeynep’i kolundan tutup dışarı çıkartan Tarık, güvenli bir yer bul diye tembihliyor. Fakat Nihan, Zeynep’i buluyor ve kan donduran bir yüzleşme yaşanıyor.

17-03/13/3.jpg

Bu olayların hemen ardından bebeğe zarar gelmesinden korkan ve hiçbir Kozcuoğlu hapse giremez lafıyla hareket eden Emir ise Zeynep için kaçış planını uygulamaya geçiriyor. Teknenin kalkacağı yerde Zeynep’i bekleyen Nihan, beklenmedik şekilde ortaya çıkan annesinin elindeki silahı almaya çalışırken silah ateşleniyor. Vurulan Zeynep iskeleye yığılıyor.

Kara Sevda dizisinin merakla beklenen yeni 60. bölümü  15 Mart Çarşamba akşamı ekranlarda yerini alacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin