Vatanım Sensin 18. bölümde Leon Hilal bitiyor mu?

Kanal D ekranlarının reyting rekorları kıran dönem dizisi Vatanım Sensin dizisinin 18. bölümünde Leon’un, Hilal’e söylediği sözler sosyal medyada büyük yankı uyandırdı!

Sibel Karagöl
13 Mart 2017 - 22:58
Yeni Bölüm

Kanal D ekranlarının reyting rekorları kıran dönem dizisi Vatanım Sensin dizisinin 18. bölümünde Leon’un, Hilal’e söylediği sözler sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

17-03/13/v2.jpg

Geçtiğimiz hafta yayınlanan 17. bölümde Cevdet Paşa vermiş olduğu zor kararı ve işe yarayan planı sayesinde hem Eşref Paşa’nın hayatını kurtarmıştı hem de Yunanlılara kendini kanıtlayarak General rütbesini almıştı.

17-03/13/v3.jpg

Vatanım Sensin dizisinin 18. bölümünde ise Eşref Paşa, Azize’ye direnişe daha çok destek olunması gerektiğini, kadınların da en az erkekler kadar bu davada büyük yer kapladığını söylüyor. Ali Kemal, halkın ortasında Cevdet’in babası olmadığını ülkesini satan bir adamın kanından gelmediğini haykırırken yaka paça onu arayan yunan askerleri cebinde Cevdet’in eskiden ona vermiş olduğu küçük askeri bulup General Cevdet’e veriyor. Eskiyi hatırlayan Cevdet, içi parçalansa da Ali Kemal’i orada yere seriyor.

17-03/13/v5.jpg

Vatanım Sensin 18. bölümde Leon’un, Hilal’e olan ilgisi bitiyor mu?

Bu sırada Leon, Halit İkbal hakkında yakalama emri çıkartıldığını ve yazı yazmaya devam ederse infaz edileceğini söyleyerek üstü kapalı bir şekilde Hilal’i uyarıyor. Fakat Hilal’in vazgeçmeyeceğini biliyor olacak ki daha önce şehit olmuş birinin aslında Halit İkbal olduğunu ve ölmüş olduğu duyurusunu yaptırıyor. Bunu duyan Hilal ise soluğu Leon’un yanında alıyor. Leon ağır sözler sarfediyor ama pişmanlığı yüzünden okunuyor. Ali Kemal, babası Cevdet’i öldürmek için konuşmaya çağırıyor fakat yapamıyor. Cevdet Paşa, Hamilton’un planının ne olduğunu öğrendiğinde ise çok geç oluyor.

Vatanım Sensin 19. yeni bölümüyle 16 Mart Perşembe akşamı saat 20:00‘da Kanal D ekranlarında!

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin