Dayan Yüreğim 6. bölümde neler oldu?

Fox Tv’de dram severlerin ilgiyle takip ettiği Dayan Yüreğim 6. bölümü ile izleyenleri yine ekran başına kitlemeyi başardı. Detaylar haberimizde!

Sibel Karagöl
13 Mart 2017 - 23:34
Yeni Bölüm

Fox Tv’de dram severlerin ilgiyle takip ettiği Dayan Yüreğim 6. bölümü ile izleyenleri yine ekran başına kitlemeyi başardı. Geçtiğimiz hafta yayınlanan dizinin 5. bölümü hüznü ve sevinci bir arada yaşatmıştı. Küçük Selim, kolunu hareket ettirmeye başlayınca annesi ve ablası dahil izleyenleri çok mutlu etmişti.

17-03/13/dy1.jpg

Fox Tv’nin sevilen dizisi Dayan Yüreğim 6. bölümde Taner ve Suzan’ın işbirliği yaptığını görüyoruz ki Suzan bu kozu, bölümün ilerleyen dakikalarında oynuyor. Selim’in kalan eşyalarını eve götüren Seray, Selim’le beraber umut dolu dakikalar geçiriyor. Şanal’ların en güvendiği adam Taner’in, avukat Fuat’ın kayınpederi gizli işler peşindeler. Ufak bir romantizm arası veriliyor ve Atıf artık sevgilisi olan Seray’la beraber çok güzel planlanmış bir günün içerisinde buluyor kendini. Fakat güzel başlayan gün kötü bitiyor.

17-03/13/dy72.jpg

Mahalledeki çocuk Ali evin yolunda Seray’ın önünü kesiyor ve alkollü bir şekilde bağırarak konuşuyor bu esnada Remzi dışarı çıkıyor ve Seray’a Sert bir tokat atarak, evden dışarı çıkmama cezası veriyor. Seray üzüntüden Atıf’ı düşünemeyecek bir haldeyken, ona ulaşmaya çalışan Atıf telefonda Rıfat’la konuşmak zorunda kalıyor. Rıfat’ın teditkar konuşmalarının yanı sıra, Atıf daha sakin bir dille konuşmaya çabalıyor ve bu problemi çözüme ulaştırmak adına yüzyüze konuşmayı teklif ediyor. Yüz yüze geldiklerinde ise olay konuşmaktan çıkıyor, kavga etmeye başlıyorlar.

17-03/13/dyseray.jpg

İzleyenleri merakta bırakan Dayan Yüreğim 17 mart Cuma akşamı saat 20:00’da 7. yeni bölümü ile Fox Tv’de!

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin