Merve Mutlu
23 Mart 2021 - 17:08
Kültür Sanat

Master of None, The Chi, Dear White People gibi dizilerle bilinen Emmy ödüllü senarist ve aktris Lena Waithe'nin hazırladığı antoloji formatındaki proje Them, "Komşunuzu tanıyor musunuz?" sorusuna ve 1953'te siyahi bir insan olarak yaşamanın korkutuculuğuna dayanacak.

21-03/23/them-1616509421.png

Oyuncu kadrosunda Alison Pill, Ryan Kwanten, Shahidi Wright Joseph, Melody Hurd, Brooke Smith, Javier Botet, Percy Hynes White, Derek Phillips, Deborah Ayorinde, Ashley Thomas, Anika Noni Rose, P.J. Byrne, Malcolm Mays, Jeremiah Birkett ve Sophie Guest gibi isimlerin yer aldığı Them'in konusu şöyle: Alfred ve Lucky Emory çifti ailelerini Kuzey Carolina'dan tamamı beyazlardan oluşan bir muhite taşıyor. Evleri kenarlarında sıralı ağaçlar olan huzurlu bir caddede olsa da hem gerçek hem de doğaüstü bazı güçler onlara sataşmaya ve onları yok etmeye çalışacak.

Them, 9 Nisan'da Amazon Prime'da yayında olacak. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin