Amazon'dan Fred Armisen ve Maya Rudolph'lu komedi dizisine onay çıktı!

Amazon, Saturday Night Live'in eski oyuncuları Fred Armisen ve Maya Rudolph ikilisini aynı proje altında yeniden buluşturacak komedi dizisine sezon onayı verdi.

Volkan Küçükel
09 Eylül 2017 - 13:28
Gündem

Online yayın platformu Amazon, Saturday Night Live'in eski oyuncuları Fred Armisen ve Maya Rudolph ikilisini aynı proje altında yeniden bir araya getirecek bir komedi dizisine sezon onayı verdi.

Pilot bölüm siparişi almadan doğrudan sezonluk onay alan komedi dizisinin senaryosu Master Of None ortak yaratıcısı Alan Yang ve Matt Hubbard ikilisince kaleme alınacak.

DİZİNİN HİKAYESİ

Yarım saat süreli bölümlerden oluşacak dizinin hikayesini birkaç cümleyle anlatan bilgi henüz verilmiş değil. Ancak Armisen ve Rudolph'un hikayede evli bir çift olarak karşımıza çıkmaları bekleniyor.

17-09/09/fred-armisen.jpg

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Dizinin mutfağındaki Alan Yang ve Matt Hubbard ikilisi daha önceden NBC'nin Parks & Recreation dizisinde yazar ve yürütücü yapımcı kadrosunda birlikte çalışmıştı.

Armisen ve Rudolph; Yank, Hubbard, 3 Arts'tan Dave Becky ve Brillstein'ten Tim Sarkes ile birlikte yürütücü yapımcı kadrosunda yer alıyor.

Son dönemde IFC'nin 2018 senesi içinde sekizinci ve final sezonuyla karşımıza çıkacak Portlandia dizisinde Carrie Brownstein ile birlikte izlediğimiz Fred Armisen ayrıca Blunt Talk ve Difficult People gibi dizilerde konuk oyuncu olarak karşımıza çıktı. Aktör bir yandan seslendirme çalışmalarını da sürdürüyor.

17-09/09/amazon-dizileri.jpg

Up All Night dizisinden tanıdığımız 45 yaşındaki Maya Rudolph ise yakın dönemde Unbreakable Kimmy Schmidt , Nobodies ve Brooklyn Nine-Nine gibi dizilerde konuk oyuncu olarak karşımıza çıktı.

Universal TV yapımcılığında hazırlanan dizinin senaryo geliştirme ve oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmalarına devam ediliyor.

 "Fred Armisen & Maya Rudolph":

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin