The Last Tycoon iptal edildi!

Geçtiğimiz günlerde Christina Ricci'li Z: The Beginning Of Everything için verdiği ikinci sezon onayını geri çekip diziyi iptal eden Amazon'dan bir iptal kararı daha çıktı. The Last Tycoon ilk sezonu sonrasında iptal edildi!

Christina Ricci'li Z: The Beginning Of Everything için verdiği ikinci sezon onayını geri çekip diziyi iptal eden Amazon'dan bir iptal kararı daha çıktı.

"THE LAST TYCOON" 2. SEZON OLMAYACAK!

F. Scott Fitzgerald'ın henüz tamamlanmamış romanından ekranlara uyarlanan Amazon dizisi "The Last Tycoon" ilk sezonunun ardından iptali gördü.

"THE LAST TYCOON" KONUSU

Billy Ray'in senaryosunu kaleme alıp birçok bölümde yönetmen koltuğunda da oturduğu dönem dizisinin hikayesi ünlü film yapımcısı Monroe Stahr (Matthew Bomer) ile stüdyo yöneticisi Pat Brady (Kelsey Grammer) arasındaki çekişmelere ve güç mücadelesine dayanıyordu.

17-09/10/matt-bomer.jpg

Matt Bomer, Kelsey Grammer, Lily Collins (The Blind Side), Rosemarie DeWitt (United States of Tara) ve Jennifer Beals (The L Word) gibi isimleri izlediğimiz dizinin dokuz bölümden oluşan ilk sezon bölümleri 28 Temmuz'da Amazon takipçilerine toplu olarak sunulmuştu.

Ray ve Chris Keyser ikilisinin showrunner'lığını üstlendiği dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda bu iki isimle birlikte Josh Maurer, David Stern ve Alix Witlin yer alıyordu.

17-09/10/last-tycoon.jpg

Pulitzer ödüllü yazar ve F.Scott Fitzgerald akademisyeni A. Scott Berg ise pilot bölümde danışman yapımcı olarak görev yaptı.

"The Last Tycoon" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin