Futurama geri dönüyor!

Efsane animasyon dizisi "Futurama" bir kez daha geri dönüyor! Ancak bu kez biraz farklı bir yöntemle!

Volkan Küçükel
10 Eylül 2017 - 17:18
Gündem

1999-2003 ve uzun bir aranın ardından 2008-2013 seneleri arasında tekrar ekranlara gelen efsane animasyon dizisi "Futurama" bir kez daha geri dönüyor! Ancak bu geri dönüş öncekinden biraz farklı!

FUTURAMA'DAN 42 DAKİKALIK ÖZEL BİR PODCAST BÖLÜMÜ

Dizinin yaratıcısı Matt Groening ve orijinal kadrodaki seslendirme sanatçıları, çeşitli online sitelerde dinlenebilecek 42 dakika süreli özel bir podcast bölümüyle Futurama'yı yıllar sonra geri döndürüyor.

iOS ve Android için hazırlanan "Futurama: Worlds of Tomorrow" isimli mobil oyunun bir parçası olarak hazırlanan bölümün dümeninde Groening, dizinin baş yazar ve yürütücü yapımcısı David X. Cohen ve orijinal yazar ekibi bulunuyor.

17-09/10/futurama-worlds-of-tomorrow.png

ORİJİNAL SESLENDİRME KADROSUYLA DÖNÜYOR

Özel bölümde orijinal kadrodaki seslendirme sanatçıları da geri dönerken, dizinin hayranları bölümü nerdist.com, soundcloud.com ve Spotify gibi platformlardan ücretsiz olarak dinleyebilecek ya da indirebilecekler.

1999-2003 seneleri arasında Amerikan ulusal televizyon kanallarından Fox ekranlarında dört sezon ve 72 bölüm boyunca izleyicilerle buluşan Futurama uzun bir aranın ardından Comedy Central kanalı tarafından canlandırılmış ve burada 2008-2013 seneleri arasında 26'şar bölümlük iki sezonla daha izleyicileriyle buluşmaya devam etmişti.

17-09/10/futurama-animasyon-dizisi.jpg

Emmy Ödülleri'nden altı kez ödülle dönen Futurama'nın yeni özel bölümüyle birlikte Philip J. Fry, Bender Bending Rodriguez, Tutanga Leela, Professor Hubert J. Farnsworth, Dr. John A. Zoidberg, Amy Wong ve Hermes Conrad gibi Planet Express mürettabatının geri dönüşüne tanıklık etmiş olacağız.

Borax Kid, Calculon ve robotlu popüler pembe dizi All My Circuits'in de dönüşünü müjdeleyebiliriz.

FUTURAMA ÖZEL PODCAST BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Söz konusu bölüm 14 Eylül'de Nerdist Podcast aracılığıyla takip edilebilecek.

"Futurama: Worlds of Tomorrow" çıkış videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin