Amazon'un bilim-kurgu ve gizem dizisi Paper Girls'ü ve başrollerini tanıyalım!

Amazon'un gizem/bilim-kurgu türündeki Paper Girls çizgi romanından uyarlayacağı dizinin konusu ne? Oyuncu kadrosunda kimler var?

Amazon'un gizem/bilim-kurgu türündeki "Paper Girls" çizgi romanından uyarlayacağı dizinin başrolleri belli oldu!

Brian K. Vaughan & Cliff Chiang'ın yaratıcısı olduğu çizgi romanın dizi uyarlamasının başrollerini Sofia Rosinsky (Fast Layne), Camryn Jones (Cherish the Day), Riley Lai Nelet (Altered Carbon) ve Fina Strazza (A Christmas Melody) dörtlüsü paylaşacaklar.

PAPER GIRLS NASIL BİR DİZİ? KONUSU NE?

Amazon Studios, Legendary TV and Plan B. ortak yapımcılığında hazırlanan ve çekimleri bu yıl içinde Chicago'da gerçekleşecek Paper Girls'ün konusuna kısaca değinecek olursak;

Paper Girls dizisinin hikayesi; 1988 yılında Cadılar Bayramı'nda sonraki sabah gazete dağıtırken farkında olmadan zaman yolcularının savaşan grupları arasındaki çatışmaya yakalanan ve zaman döngüsü içinde bir maceranın içine düşen dört genç kıza (Rosinsky, Jones, Nelet, Strazza) odaklanıyor.

Bu serüvende şimdiki zaman, geçmiş zaman ve gelecek zaman arasında seyahat ederlerken kendilerinin gelecekteki versiyonlarıyla karşılaşan genç kahramanlarımız şimdi kaderlerini kucaklamayı veya reddetmeyi seçmek durumundadırlar.

21-04/27/paper-girls-dizi-oyunculari.jpg

Oyuncu kadrosunda yer alan isimlerin canlandıracakları karakterler ve detayları şu şekilde:

- Rosinsky; işçi sınıfından Katolik bir kız olan Mac Coyle karakterini canlandıracak. Mac Coyle, Stony Stream'de erkek olmayan ilk gazete dağıtıcısı çocuktur.

- Jones; ansiklopedik bir pop kültürü bilgisine, aletlere ve teknolojiye meraklı Tiffany Quilkin karakterine hayat verecek. Başarı odaklı ailenin tek çocuğu olan Tiffany'nin, geleceği için çok büyük planları bulunmakta olup bir yıldan fazla süredir gazete teslimatı gerçekleştirmektedir.

- Lai Nelet; sorumluluk sahibi bir kız çocuğu, kız kardeş ve yeni çıkmış bir gazetenin çalışanı Erin Tieng karakterine hayat verecek. Erin, kökleri Çin'e dayanan çift dilli bir göçmen ve batı kültürünün tasvir edildiği televizyondaki mükemmel yaşamı umutsuzca isteyen Amerikalı çocuk yönleri arasında kendini sıklıkla sıkışıp kalmış hisseder.

- Strazza; Stony Stream'deki tek Yahudi kızlardan biri olup kasababın en zengin ailesinden gelen KJ Brandman rolüyle karşımıza çıkacak. Gazete teslimat işine maddi olarak gereksinimi olmasa da bu iş kendisini özgür hissetmesini sağlamaktadır.

Paper Girls'ün yürütücü yapımcı kadrosu Stephany Folsom, Christopher Cantwell ve Christopher C. Rogers'tan oluşurken Folsom ve Rogers projenin showrunnerlığını birlikte yürütmekteler.

21-04/27/paper-girls-cizgi-romani.jpg

Folsom, Cantwell ve Rogers üçlüsü projenin ilk duyurulduğu tarihlerde şu ortak açıklamayı yapmışlardı: "Brian ve Cliff'in yarattığı Paper Girls'ün büyük hayranları olarak bu inanılmaz macerayı hayata geçirme fırsatından daha heyecan verici bir şey olamazdı. Amacımız sadece kaynak malzemenin hakkını vermek değil, aynı zamanda Paper Girls'ü şu anda televizyonda yayınlanan her şeyden farklı yapmaktır."

PAPER GIRLS NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Paper Girls'ün oyuncu kadrosunu oluşturma çalışma çalışmaları sürüyor. Dizinin 2022 yılı içinde Amazon izleyicileri ile buluşması bekleniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin