Amazon'un Julia Roberts'lı yeni politik gerilim dizisi Homecoming'i tanıyalım!

Universal Cable Productions yapımcılığında Mr. Robot'un yaratıcısı Sam Esmail'in elinden çıkan Homecoming dizisi için Amazon yönetimince iki sezonluk doğrudan onay verildi.

Volkan Küçükel
20 Temmuz 2017 - 10:05
Gündem

Kablolu kanallar ve online yayın ağlarının bünyesine katabilmek için büyük bir rekabet gösterdiği; Oscar'lı yıldız Julia Roberts'ın başrolünde yer aldığı yeni dizi "Homecoming"in adresi Amazon oldu.

HOMECOMING'E 2 SEZONLUK DOĞRUDAN ONAY!

Universal Cable Productions yapımcılığında Mr. Robot'un yaratıcısı Sam Esmail'in elinden çıkan; Esmail'in yürütücü yapımcı ve yönetmen olarak yer alacağı; yarım saat süreli bölümlerden oluşması planlanan dizi için Amazon yönetimince iki sezonluk doğrudan onay verildi.

Proje; Gimlet Media'nın geçtiğimiz Kasım ayında çıkardığı ve Catherine Keener, Oscar Isaac, David Schwimmer, Amy Sedaris, David Cross gibi isimlerin ses verdiği dikkat çeken kurgusal podcast "Homecoming"e dayanarak diziye dönüştürülecek.

17-07/20/julia-roberts.jpg

Film ve televizyon yapımcıları tarafından kısa sürede takibe alınan bu podcast'in yayın haklarını kazanan şirket Aralık ayında belli olmuş ve UCP, bu rekabetçi ortamdan galip çıkıp Homecoming'in televizyon için geliştirilme aşamasını Sam Esmail'e teslim etmişti. Mr. Robot'u UCP ile birlikte üreten Anonymous Content de projenin ortak yapımcısı durumunda bulunuyor.

"HOMECOMING" DİZİSİNİN KONUSU

Podcast'in yaratıcıları Eli Horowitz ve Micah Bloomberg ikilisinin senaryosunu kaleme alıp; Esmail'in yönetmen koltuğunda oturduğu psikolojik gerilim türündeki Homecoming hikayesi; gizli bir hükümet tesisinde görevli sosyal hizmet uzmanı (Roberts), onun patronu ve sivil hayata tekrar katılma hevesindeki bir asker üzerine odaklanıyor.

Podcast'te sosyal hizmet uzmanını Catherine Keener, söz konusu askeri ise Oscar Isaac seslendirmekte.

17-07/20/homecoming.png

PROJENİN ARKASINDA KİMLER VAR?

Homecoming televizyon uyarlamasının yapımcı kadrosunda şirketi Esmail Corp ile Esmail, Anonymous Content'ten Mr. Robot yürütücü yapımcısı Chad Hamilton, podcast'ten Horowitz ve Bloomberg ile Alicia Van Couvering, Chris Giliberti, Alex Blumberg ve Gimlet Media'dan Matt Lieber bulunuyor. Dizinin başrol ismi Julia Roberts ise yapım şirketi RedOm ile yürütücü yapımcı kadrosunda yer alırken, ş ortakları Lisa Gillan ve Marisa Gill de projeye destek verecek.

Geçmiş dönemde bazı televizyon dizilerinde konuk oyuncu yer alan Julia Roberts yakın zamanda Ryan Murphy'nin HBO için hazırladığı televizyon filmi The Normal Heart'ta rol almıştı.

17-07/20/homecoming-podcast.jpg

JULIA ROBERTS'IN DİĞER DİZİ PROJESİ: "TODAY WILL BE DIFFERENT"

Bu arada Roberts'ın Maria Semple'ın kaleme aldığı son romanı "Today Will Be Different"tan uyarlanacak aynı adlı mini dizide başrolü üstlenmesi için HBO kanalıyla anlaşmaya vardığı haberini geçen sene sonlarında vermiştik.

Homecoming projesinin bu projeyi engellemeyeceği ve Roberts'ın geliştirme aşamasındaki bu HBO projesinde de yer alacağını belirtelim.

17-07/20/julia-roberts-dizileri.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin