Julia Roberts ile Today Will Be Different dizisi geliyor!

Hollywood'ın en çok kazanan aktrislerinden Julia Roberts bu kez Today Will Be Different isimli bir televizyon dizisiyle sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Volkan Küçükel
16 Aralık 2016 - 14:25
Gündem

Hollywood yıldızlarının küçük ekranlara transfer olması furyasına yeni bir isim daha katılıyor. Sinema dünyasının en çok kazanan aktrislerinden Julia Roberts bu kez bir televizyon dizisiyle sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Oyuncu, Maria Semple'ın kaleme aldığı son romanı "Today Will Be Different"tan uyarlanacak aynı adlı mini dizide başrolü üstlenecek.

'TODAY WILL BE DIFFERENT' KONUSU

Peki Today Will Be Different'ta bizleri nasıl bir hikaye bekliyor?

Dizi, gitgide sıkıcılaşan bir hayata ve evliliğe sahip olan Eleanor Food (Roberts) isimli karakterimizin hayatının bir gününe odaklanacak.

Eleanor'un o gün uyandığında hayatının en iyi gününü geçirme konusunda arzuları vardır. Ancak ilginç ve yeni gelişmeler bu isteklerinden vazgeçmek zorunda kalmasına neden olacaktır. Hasta numarası yapmaya başlayan oğlu, başıboş kocası ve eski bir iş arkadaşının ortaya çıkması derken hayatını düzene sokma planları büsbütün bozulacaktır.

16-12/16/julia-roberts-yeni-dizi.jpg

KİMLERİN ELİNDEN ÇIKIYOR?

Megan Ellison'ın Annapurna Pictures şirketi Ekim ayında raflardaki yerini alan kitabın yayın haklarını satın alırken projenin yapımcılığını üstlenecek. Megan Ellison, Sue Naegle ve Semple ile birlikte Julia Roberts da yapımcı kadrosunda yer alıyor. Daha önceden Suddenly Susan ve Arrested Development gibi dizilerde danışman yapımcı ve yazar olarak görev yapan Maria Semple kitabının ekran uyarlamasında aynı görevi gerçekleştirecek.

Bu proje Roberts'ın televizyon sektöründeki ilk işi değil. Aktris yakın zamanda Ryan Murphy'nin HBO televizyon filmi The Normal Heart'ta da rol almıştı. Son olarak Jodie Foster'ın Money Monster filminde karşımıza çıkan aktrisi yakın bir zamanda Lionsgate'in Wonder filminde de izleyeceğiz.

16-12/16/julia-roberts.jpg

The Hollywood Reporter'ın Hollywood'daki en güçlü yazarlar listesinde kendisine yer bulan Semple ise bu projenin dışında Annapurna ile birlikte 2012'de yayımlanan Where'd You Go Bernadette isimli kitabının film adaptasyonu için de çalışmalarını sürdürüyor. Richard Linklater'ın yönetmenliğini üstleneceği projede Cate Blanchett oyuncu kadrosunda yer alan önemli isim olarak dikkat çekiyor.

Yeni proje için oldukça heyecanlı görünen Semple konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Eleanor Flood'un Julia Roberts tarafından hayat bulacak olması ve Megan Allison, Sue Naegle ve Annapurna ekibiyle bu hummalı faaliyete girecek olmaktan dolayı çok mutluyum. Kesinlikle eğlenceli bir yolculuk olacak!"

HANGİ KANALDA EKRANLARA GELECEK?

Dizinin hangi kanalda ekranlara geleceği konusunda şimdilik bir netlik yok. Yapımcıların bu konudaki görüşmeleri sürüyor. Birçok kanal ve platformun projeyi kapma konusunda çok istekli olduğu konuşuluyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin