AMC'nin yeni dizisi Dietland'i tanıyalım!

Kaliteli işleriyle bilinen AMC'nin yeni dizisi Dietland yolda! Sarai Walker'ın 2015'te yayımlanan aynı isimli romanından ekranlara uyarlanacak dizinin sezonu için doğrudan 10 bölümlük sipariş verildi.

Volkan Küçükel
30 Temmuz 2017 - 13:06
Gündem

Kaliteli işleriyle bilinen AMC'den yeni bir dizi geliyor: "Dietland".

DIETLAND 2018'DE EKRANLARDA!

Sarai Walker'ın 2015'te yayımlanan aynı isimli romanından ekranlara uyarlanacak dizinin sezonu için doğrudan 10 bölümlük sipariş verildi.

TCA Basın Turu'nda duyurulan gelişmeye göre AMC Studios ve Skydance Television ortak yapımcılığında hazırlanan Dietland, 2018 senesi içinde izleyicilerle buluşacak.

17-07/30/dietland-sarai-walker.jpg

"DIETLAND" KONUSU

Peki bizleri nasıl bir hikaye bekliyor?

Hikayesi güzellik sektörünün zemininde geçen; yarı karakter, yarı intikam fantezisi olarak nitelendirilen dizi; toplumun güzellik ve kilo verme konusundaki takıntılarını cesur, özgün ve komik bir şekilde araştıracak.

KAMERA ARKASINDA KİMLER VAR?

Mad Men'de danışman yapımcı olarak görev yapmasının ardından tekrar bir AMC dizisi bünyesine giren Marti Noxon (UnReal, Buffy the Vampire Slayer, Sharp Objects, Girlfriends' Guide to Divorce) yazar, showrunner ve yürütücü yapımcı olarak dümenin başındaki isim olacak.

Skydance'ten David Ellison, Dana Goldberg, Marcy Ross; Noxon'ın Tiny Pyro'sundan Maria Grasso, Bonnie Curtis ve Mockingbird Pictures'tan Julie Lynn ile Jackie Hoyt dizinin yapımcı kadrosunda görev yapacak diğer isimler.

17-07/30/marti-noxon.jpg

AMC, SundanceTV ve AMC Studios Başkanı Charlie Coller yeni projeleriyle ilgili "Hemen her gün benzersiz sesler ve daha önceden görülmemiş dünyaları araştırmak ve bunları işlemek için çalışıyoruz. Bu bağlamda Marti Noxon'ı Mad Men'deki çalışmasının ardından Dietland'de yazar, showrunner ve yürütücü yapımcı olarak AMC'ye bir kez daha getiriyor olmaktan dolayı gurur duyuyoruz.

Unutulmayacak karakterler ve eşsiz hikaye anlatımıyla doldurulacak bu dizi; diyet, flört, güzellik ile kültür ve bilincimize egemen olan birçok toplumsal beklentiye eğlenceli bir şekilde yaklaşacak. Böylesine tartışmalı, eğlenceli, amacına uygun ve dokunaklı hikayede Marti, ekibi ve Skydance ile birlikte çalışacak olmaktan dolayı gurur duyuyoruz. AMC'ye tekrar hoş geldin, Marti!" şeklinde açıklama yaptı.

Senaryo geliştirme çalışmaları süren dizinin ekranlara tam olarak ne zaman geleceği henüz belirsiz. 

17-07/30/dietland-kitap.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin