American Crime Story 3. sezon onayını aldı

FX, ilk sezonuyla eleştirmenlerce beğenilen ve ödülleri silip süpüren dizi American Crime Story için ikinci sezonun başlamasını beklemeden 3. sezon onayı kararını verdi.

Katrina Kasırgası'nı işleyecek ikinci sezonu öncesinde American Crime Story takipçilerine güzel haber!

ERKEN GELEN ONAY

FX, ilk sezonuyla eleştirmenlerce beğenilen ve ödülleri silip süpüren dizisi için ikinci sezonun başlamasını beklemeden 3. sezon onayı kararını verdi.

3. SEZON DETAYLARI

Üçüncü sezonla ilgili ilk detaylar şöyle:

* Ryan Murphy'nin antoloji dizisinin üçüncü sezonu ünlü İtalyan moda tasarımcısı Gianni Versace cinayetini konu edinecek. Ünlü modacı, Haziran 1997'de yürüyüşe çıktığı bir gün Miami Beach, Florida'da Andrew Cunanan tarafından silahla vurularak öldürülmüştü. Beş homoseksüeli de öldürmüş olan seri katil Cunanan, cinayeti gerçekleştirdikten kısa bir süre sonra intihar etmişti. Bakalım dizi, bu hikayeyi bizlere nasıl aktaracak...

* Fox 21 yapımcılığında hazırlananacak sezon Vanity Fair yazarı Maureen Orth'un Vulgar Favors kitabından esinlenerek ekranlara yansıtılacak. Tom Rob Smith'in bu sezonun en az ilk iki bölümünün senaryosunu kaleme alacağı belirtiliyor.

* Üçüncü sezon 10 bölümden oluşacak.

* Varsace/Cunanan isimli sezonun çekimlerine Katrina sezonu çekimleri ile eş zamanlı olarak 2017'nin ilk aylarında başlanacak.

16-10/21/american-crime-story.jpg

* Çekimler Los Angeles ve Miami'de gerçekleştirilecek.

* Üçüncü sezonun 2018 senesi içinde ekranlara gelmesi planlanıyor.

* Oyuncu kadrosunda kimlerin yer alacağı konusunda yapımcıların görüşmeleri sürüyor.

American Crime Story, Ryan Murphy'nin dördüncü antoloji dizisi durumunda Murpy'nin diğer işleri arasında FX'in American Horror Story'si, yaklaşmakta olan Feud ve Fox'un Scream Quenns'i yer alıyor.

'American Crime Story': The People v. O. J. Simpson' fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin