Sleepy Hollow 4. sezonda Ichabod ve Diana iş başında!

Fox'un yeni sezon tanıtımı çerçevesinde sunduğu karede Sleepy Hollow'un yıldızı Tom Mison'ı Ichabod'un yeni iş ortağı Diana rolüyle diziye katılan Janina Gavankar ile birlikte görüyoruz.

Volkan Küçükel
21 Ekim 2016 - 18:36
Magazin

Sleepy Hollow hayranları için yeni sezonun merakla beklenen ilk karesi geldi!

Fox'un doğaüstü dramasının dördüncü sezonunda Ichabod Crane'in Abbie Mill'in ölümünün ardından kötülüğe karşı mücadelesini izlemeye devam edeceğimizi biliyoruz.

YENİ İKİLİ: ICHABOD VE DIANA

Ve Fox'un yeni sezon tanıtımı çerçevesinde sunduğu karede dizinin yıldızı Tom MisonIchabod'un yeni iş ortağı Diana rolüyle diziye katılan Janina Gavankar ile birlikte görüyoruz.

Ichabod ve Diana'nın birlikte çalışmaya başlama konusunda ilk adımı attıkları görülüyor.

Bu karenin yeni sezonun birinci bölümümünden bir sahne olduğunu da belirtelim.

16-10/21/sleepy-hollow-4-sezon.jpg

YENİ SEZON HİKAYESİ

Dizinin yeni yüzlerle birlikte karşımıza çıkacağı dördüncü sezonunda Ichabod kendisini Washington, D.C.'ye taşınmış bulacak. Burada Diana ve ufak bir araştırmacı ekiple birlikte çalışacak.

YENİLENEN KADRODA KİMLER VAR KİMLER YOK?

Yeni sezonda Gavankar dışında Rachel Melvin (Days of Our Lives), Jerry MacKinnon (Empire), Oona Yaffe (MasterChef Junior) ve Jeremy Davies (Lost) oyuncu kadrosuna katılan yeni isimler olurken; Jessica Camacho, Lance Gross ve Nikki Reed ise artık göremeyeceğimiz isimler. Kısacası Sleepy Hollow bambaşka bir çehre ile karşımıza gelmeye hazırlanıyor. Bu değişikliklerin diziye nasıl bir etkisi olacağını zamanla göreceğiz.

Diziye dahil olduğu dönemde hikayeye büyük renk katan John Noble'ın da ilerleyen bölümlerde hikayede tekrar gözükeceğini belirtelim.

4. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Sleepy Hollow'un 4. sezonu 2017'nin başlarında Fox ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin